2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست
بقیه حق ها مثلا چی... فقط یه مهر بنفع زنه دیگه چیزی نیست

من حق طلاق و نگهداری فرزند اجازه مسافرت همه چی هر حقی قامون ازم گرفته رو گرفتم تو عقدمامهدهم نوشتیم نصف اموال هم به نام من باشع ولی خودش کامل زده به نامم

در کنار حقوق انسانی باشه من مشکلی ندارم و یک سوم ارث رو هم وصیت محضری کنن خودم یک سکه مهریه دارم و ...

متوجه  نشدم.. سر محضر باید چکارکرد؟ یک سوم ارث؟ خب اینکه حق زنه از شوهرش ارث ببره. اگر مالی نداشته باشه چی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حق طلاق و نگهداری فرزند اجازه مسافرت همه چی هر حقی قامون ازم گرفته رو گرفتم تو عقدمامهدهم نوشتیم ...

نصف اموال مرد تو عقد نوشتین بنامتون باشه..خب شوهرتون پولدار بوده خواستگار من فقط یه ماشین داشت

مهریه کم اصلا تو مغزم نمیگنجه..خب چند روز دیگه که از زندگی مشترک خسته بشه خیلی راحت طلاق میده

مردی که از ترس مهریه بالا با زن زندگی کنه و طلاق نده ؛ همون بهتر که نباشه و نبینیش

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
متوجه  نشدم.. سر محضر باید چکارکرد؟ یک سوم ارث؟ خب اینکه حق زنه از شوهرش ارث ببره. اگر مالی ندا ...

مهریه همون که اونا میگن

حقوق برابر مثل حق طلاق و تنصیف و انتخاب مسکن که خیلی مهم هستند

یک سوم ماترک هم که ادم میتونه وصیت کنه برای خانم غیر از سهم ارث خودش

چون مهریه بجز طلاق در ارثیه هم مهمه

خانم یک هشتم ارث میبره

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

مهریه کم اصلا تو مغزم نمیگنجه..خب چند روز دیگه که از زندگی مشترک خسته بشه خیلی راحت طلاق میده

اینجا دیگه تربیت مهمه

مردان خانواده شما بخاطر مهریه با همسرشون هستند؟ مسلما نه. 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.