2777
2789
عنوان

شوهراتون

238 بازدید | 28 پست

اینکه میاید مینالید که شوهرم خوب نیست و اینا شوهر نکن برای ما چه مالیه مثلا و چمیدونم پیشرفت دختر تو‌شوهر کردن نیست.

اول باید بگم ک ازدواج کردن یه بخش خیلی مهمی توی زندگیه و انتخاب یه همراه مناسب بنظرم کار سختیه پس هر دختر و پسری تو زندگیش به انتخاب خودش ازدواج میکنه...

یکیم دوست نداره و از تنهایی خودش لذت میبره پس ممکنه تا آخر مجرد بمونه...

همونقدری که دختر مجرد محترمه.

یه خانوم متاهلم محترمه.

همونقدر که یه دختر مجرد میتونه از زندگیش لذیت ببره یه خانوم متاهل هم میتونه🙂

اما اصل اول انتخاب آدمه.

اینکه تنها موندن انتخاب درستیه یا نه..

اینکه آدمی هم که انتخاب میکنه انتخاب درستیه یا نه🙂

پس اگر از ازدواجتون نا راضی اید بقیه رو از ازدواج زده نکنید🙃♥️

👍👍👍

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

قرار نیس که چون شوهر شما بده بقیه ام بد باشن که..‌!

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ازدواج تو سن مناسب (ترجیحا ۲۴ به بالا)

با یه ادم با اخلاق و با عرضه و مستقل، اونم وقتی بین تون احساس عشقه، چیز خوبیه

ولی اگر احساس می‌کنید تنهایی بیشتر از زندگی لذت میبرید،حتما اول به لذت خودتون بها بدید ن حرف مردم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
دقیقا قرار نیس که چون شوهر شما بده بقیه ام بد باشن که..‌!

نود درصد خانومایی که اینجا میبینم از شوهراشون فرارین و فقط کافیه شوهره خیانت کنه.

خودشونو به ننه من غریبم بازی میزنن و خودشونو زخم خورده نشون میدن🙂.

از دید من خیانت وقتی اتفاق میوفته که یکی از طرفین کم بزاره

اینا همش حرفه ک ازدواج نمیکنم و نکنید و ....

فطرت آدم طوریه ک میل داره ب ازدواج و تشکیل خانواده

همین شاخای اینستا همشون ادعا میکردن بچه نمیارن 

نمیخوان ی موجودی رو بدبخت کنن

بعد دقیقا همونا قبل عقد حامله شدن 

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
نه کسی نمیگه ازدواج نکنید من شخصا میگم زود ازدواج نکنید دیگه بازم خودتون میدونید😊

اصلا سن پایین یا بالا ملاک نیست.

یکی ممکنه آدمشو تو سن ۱۸ سالگی پیدا کنه.

یکی ۲۵ سالگی.

یکی ۳۸ سالگی.

مهم لذتیه که ادم از زندگیش میبره

برای من که به شخصه متاهلی بهتر از مجردی بود اصلا هم محدود نشدم

ازدواج اگه با شناخت و چشم باز باشه خیلیم عالیه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

ازدواج تو سن مناسب (ترجیحا ۲۴ به بالا) با یه ادم با اخلاق و با عرضه و مستقل، اونم وقتی بین تون احسا ...

همیشه میگن تا وقتی از تنهایی خودتون لذت میبرین وارد هیچ تعهدی نشید

چرا؟!؟

چون بخاطر آرامش خاطر خودتون خیلی جاها باید علاوه بر نظر خودتون نظر شخص دیگه رو هم ملاک قرار بدید..

البته اینم از نظر من کار سختی نیست...

چون اصولا آدم طبق معیار های خودش یه شخص رو انتخاب میکنه و قطعا اون شخص با عقاید طرف مقابلش نزدیکه چون طبق ملاک و معیار های خودش شخص انتخاب شده...

اینکه من یه دختر ازاد باشم برم با یه پسر مذهبی وارد تعهد بشم هر دو طرف رو از رابطه زده میکنه و اسیب زاعه.

اینکه ادم شخصشو تو‌ چه سنی پیدا میکنه ملاک نیست اما اینکه ایا اون‌ضخص انتخاب درستی برای من هست یا نه ملاکه

فک نمیکنم۱۸سالگی لذت ببره فقط داغه حالیش نیست😐😐

این دیدگاه شماست.

خیلی از ۱۸ ساله ها از ۲۵ ساله ها بیشتر درک از زندگی دارن 

من دوتا پسر خاله دارم یکی متولد ۸۰ یکیش ۷۵

اونی که متولد ۷۵ عه یه ادم الاف و بیکاره و که هیچ درکی از کار کردن و پول دراوردن نداره..

اما اونیکی پسر خالم بخاطر شرایط خانوادگی از ۱۳ یا ۱۴ سالگی کار کرده.

این دوتا درک متفاوتی از زندگی دارن.

چون شرایط متفاوتی دارن