mamiehsanmamikian مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 985 عنوان مهاجرت 330 بازدید | 26 پست سلام دوستان کیادوست دارن مهاجرت کنن؟دوست داریدکجابرید؟کسایی که خارج ازگشورهستن لطفاازاونجایی ک هستن نکات منفی مثبتش،ایاراضی هستن که ازایران رفتن چقدهزینه میخوادلطفاماروراهنمایی کنید ؟مادوست داریم مهاجرت کنیم ولی هنوز تصمیم اینونگرفتیم که به کدوم کشور بریم این سخت تریت انتخابه؟لطفانظربدین مچکر تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏 1400/05/25 | 01:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7842 عاشق سوئیسم حیف مهاجر قبول نمی کنه وگرنه میرفتم پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
زبوندراااااز عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 5379 المان از لحاط مهاجر پذیری بهتره از کانادا اینا راحت تره رفتنش فق زبان المانی باید بدونیبا این ک نژاد پرست زیاد هس ولی شرایط اقتصادی و ایناش بهتره تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14668 ب نامخدا موصدی هستمپول ندارم درجا مهارجرت میکردماول کانادا بعدا میشد المان و سوییس اخرین گزینه کره ب خاطر امتیت😁 جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
عروسک_اقامون عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1070 دوست دارم کانادا برم...الانم کانادا اعلام کرده حدود ۲۰هزارنفر از مردم افغان رو میپذیره واسه جنگ ک مطمعنم خیلی از ایرانی ها قاطیشون میرن کانادا
معمار_اردیبهشتی عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 683 کشور خیلی مهم نیست مهم اینه سنت پایین باشه و آیلتس و سابقه کار داشته باشی که هیچکدوم و ندارم سنم هم بالاست .
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17676 المان.من خانوادم همونجان وازلحاظزندگی وامکانات عالیه.چطوری میخوایین برین?
mamiehsanmamikian مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 985 ب نامخدا موصدی هستم پول ندارم درجا مهارجرت میکردم اول کانادا بعدا میشد المان و سوییس اخرین گزینه ک ... المان خیلی خوبه ولی زبانش خیلی سخته😭.فقط اخرین گزینت تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17676 دوست دارم کانادا برم...الانم کانادا اعلام کرده حدود ۲۰هزارنفر از مردم افغان رو میپذیره واسه جن ... ازایران میشه درخواست بدیم?من افغانستانی هستم
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12628 دوست دارم کانادا برم...الانم کانادا اعلام کرده حدود ۲۰هزارنفر از مردم افغان رو میپذیره واسه جن ... قبلا واسه سوریه گذاشت المان پناهجو قبول میکرد کلی ایرانی رفتن آلمان😂😂
شهرآورد عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5017 اگه مهاجرت کنم یا میرم امارات یا ترکیه یا بلغارستان تو سریال شجاع دل دیدم ازش خوشم اومدآشناهای ما خیلی وقته رفتن تو رفاه و امکانات و پول دارن غلت میزنن دیگه چی میخوان راضی ان برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14668 المان خیلی خوبه ولی زبانش خیلی سخته😭.فقط اخرین گزینت 😃😃😃😃پول نیس دیگ اگ دوس داشته باشی یاد میگیری من واقعا کانادا المان سوئیس عاشقشمکره هم خیلی امنیت داره فقط همین😁کسی با کسی کاری نداره دوس دارم جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12628 المان.من خانوادم همونجان وازلحاظزندگی وامکانات عالیه. چطوری میخوایین برین? واای شما برعکس منی خانوادم نمیان گیر اونا هستم وگرنه استرالیا میخوایم بریم کاش خانوادم میومدن😟😭😭
mamiehsanmamikian مدیر استارتر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 985 المان از لحاط مهاجر پذیری بهتره از کانادا اینا راحت تره رفتنش فق زبان المانی باید بدونی با این ک نژ ... زبانش خیلی سخته و بله شنیدم ک خیلی نژادپرستن تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
عروسک_اقامون عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1070 ازایران میشه درخواست بدیم?من افغانستانی هستم نمیدونم بخدا من خبرشو امروز خوندم حتما پیگیر باش برو سفارت پرس و جو کن