2777
2789
عنوان

مهاجرت

330 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کیادوست دارن مهاجرت کنن؟دوست داریدکجابرید؟کسایی که خارج ازگشورهستن لطفاازاونجایی ک هستن نکات منفی مثبتش،ایاراضی هستن که ازایران رفتن چقدهزینه میخوادلطفاماروراهنمایی کنید ؟

مادوست داریم مهاجرت کنیم ولی هنوز تصمیم اینونگرفتیم که به کدوم کشور بریم این سخت تریت انتخابه؟لطفانظربدین مچکر

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏

المان از لحاط مهاجر پذیری بهتره از کانادا اینا راحت تره رفتنش فق زبان المانی باید بدونی

با این ک نژاد پرست زیاد هس ولی شرایط اقتصادی و ایناش بهتره 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نامخدا موصدی هستم

پول ندارم درجا مهارجرت میکردم

اول کانادا بعدا میشد المان و سوییس اخرین گزینه کره ب خاطر امتیت😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ب نامخدا موصدی هستم پول ندارم درجا مهارجرت میکردم اول کانادا بعدا میشد المان و سوییس اخرین گزینه ک ...

المان خیلی خوبه ولی زبانش خیلی سخته😭.فقط اخرین گزینت

اگه مهاجرت کنم یا میرم امارات یا ترکیه یا بلغارستان تو سریال شجاع دل دیدم  ازش خوشم اومد

آشناهای ما خیلی وقته رفتن 

تو رفاه و امکانات و پول دارن غلت میزنن دیگه چی میخوان 

راضی ان 

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

المان خیلی خوبه ولی زبانش خیلی سخته😭.فقط اخرین گزینت

😃😃😃😃پول نیس دیگ

‌ اگ دوس داشته باشی یاد میگیری 

من واقعا کانادا المان سوئیس عاشقشم

کره هم خیلی امنیت داره فقط همین😁کسی با کسی کاری نداره دوس دارم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
المان.من خانوادم همونجان وازلحاظزندگی وامکانات عالیه. چطوری میخوایین برین?

واای شما برعکس منی خانوادم نمیان گیر اونا هستم وگرنه استرالیا میخوایم بریم کاش خانوادم میومدن😟😭😭

المان از لحاط مهاجر پذیری بهتره از کانادا اینا راحت تره رفتنش فق زبان المانی باید بدونی با این ک نژ ...

زبانش خیلی سخته و بله شنیدم ک خیلی نژادپرستن