سلام بچه ها. یه سوالی داشتم،منو یه پسری همو دوست داریم و انشاءالله قراره 2 سال دیگه ازدواج کنیم. راستش من احساس گناه دارم. به نظرتون اگه صیغه محرمیت بخونیم ایراد داره؟ اینم بگیم خیلی کم همو میبینیم، بیشتر چت میکنیم و زنگ میزنیم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بدون اطلاع خانوادت هرگز این کارو نکن، اگر یک دختر ۳۰ ساله بودی میگفتم مختاری ولی شما ۲۱ سالته، تجربه ی چندانی نداری، سردو گرم روزگارو نچشیدی و جنس مرد رو نمیشناسی، هرگز صیغه نخون ، اگر واقعا قصدتون ازدواجه بیاد خواستگاری با اطلاع خانواده محرم بشید
من کارشناس حقوق هستم زمان دانشجویی یه استادی تو لفافه بهمون گفت نمیخواد برخی مراجع هم گفتن نمیخواد&n ...
حکم کلی مراجع نمیتونن درمورد حکم کلی نظر بدن تو احکامی که چند قول مختلف درموردش هست یا طرف براش قابل تشخیص نیست اونا هم طبق شرایطی اعلمیت اجتهاد باید فتوا بدن. کلا تا کسی پدرش زنده است اجازه ولی برای ازدواج دخترباکره لازم