2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 57 پست
من کارشناس حقوق هستم زمان دانشجویی یه استادی تو لفافه بهمون گفت نمیخواد برخی مراجع هم گفتن نمیخواد&n ...

ببخشید کدوم مراجع گفتن اذن پدر نیاز نیست؟؟؟؟؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابت میاد عزیز من فقه و اصول خوندم خییییییییلی سخته استنباط احکام واقعا پزشکی رو میذاره تو جیب چپ. ...

ممنون که بازش کردی  اصلا متوجه نمیشدم چی گفتید  

درسته حق با شماست   

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ببخشید کدوم مراجع گفتن اذن پدر نیاز نیست؟؟؟؟؟

خدایی یادم نیس سالها پیش خوندم شاید۱۵سال پیش

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ممنون که بازش کردی   اصلا متوجه نمیشدم چی گفتید      درسته حق با شماست   ...

قربانت عزیزم وظیفه خودم میدونستم که بگم گل هرکسی متخصص ی چیزیه بعضی ها ی دکترا میگیرن فک میکنن دکترای کل رشته ها هستن ب خودشون اجازه میدن در هر مسئله ای وارد بشن 😘😘😘😘

قربونت اره😂چقد اون موقع ما داستان داشتیم با این موضوع خیلی خنده بود دقیقا زن ک کالا نیست راحت در ا ...

انشالله که حواسش جمعه

گاهی ادم چیزایی از دخترای جوون میخونه حرصش میگیره دوس داره یه جوری جلوش رو بگیره اما خب یه چیزایی باید تحربه بشه تا طرف بفهمه تهش هیچی نیس

انشالله که شامل استارتر نشه 

خدایی یادم نیس سالها پیش خوندم شاید۱۵سال پیش

تا جایی ک من اطلاع دارم همه مراجع واسه دختر مجرد اذن پدر رو واجب دونستن عزیزم اون استادی ک این حرف رو زده اشتباه کرده قطعا چندتا مراجع بیشتر از یه استاد اطلاعات دارن😊

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
قربانت عزیزم وظیفه خودم میدونستم که بگم گل هرکسی متخصص ی چیزیه بعضی ها ی دکترا میگیرن فک میکنن دکترا ...

ممنونم دوست عزیزم

در پناه خدا باشید   

انشالله که حواسش جمعه گاهی ادم چیزایی از دخترای جوون میخونه حرصش میگیره دوس داره یه جوری جلوش رو بگ ...

چی بگم والا تا وقتی برای خودمون ارزش قائل نشیم اوضاع همینه خدا عاقبت بچه هامونو بخیر کنه فقط باز زمان ماها خیلی شرایطت بهتر بود الان فاجعه شده

خدا حفظ کنه شمارو که منطق سرتون میشه زیرسایه امام زمان عاقبت ب خیر باشید

ممنونم به همچنین  

چی بگم والا تا وقتی برای خودمون ارزش قائل نشیم اوضاع همینه خدا عاقبت بچه هامونو بخیر کنه فقط باز زما ...

اره دقیقا 

اخی نسل ما چقدر پاک تر بودن تو این نسل جدید هم هستنا ولی خب خیلی کم تر شدن 

واقعا خدا عاقبت همه رو بخیر کنه بچه های ماهم توشون

۳۰ساله ینی  خیلی بزرگه؟؟؟😥من ۲۹  سالمه  همش میگم   اگه۳۰  بشم  ی ...

یک انسان ۳۰ ساله نسبت به ۲۱ ساله پخته تر و عاقل تر و باثبات تره، برای تصمیم گیری هاش همه ی جوانب رو رعایت میکنه ، بی گدار به آب نمیزنه