2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

1308 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها. یه سوالی داشتم،منو یه پسری همو دوست داریم و انشاءالله قراره 2 سال دیگه ازدواج کنیم. راستش من احساس گناه دارم. به نظرتون اگه صیغه محرمیت بخونیم ایراد داره؟ اینم بگیم خیلی کم همو می‌بینیم، بیشتر چت میکنیم و زنگ می‌زنیم 

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صیغه نخونین معلوم نیست تا دوسال دیگه چ اتفاقایی بیفته 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نه خیلیم خوبه ولی اگر شما تا حالا ازدواج نکردی حتما باید با اجازه پدرتون باشه وگرنه درست نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نمیدونم چی بگم هر چی بگم شمشیر دولبه هست

اما فکر کنم خوب نباشه صیغه کردن بعدم شاید تهش به جاهای خوبی نکشه

چن سالتونه 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نمیدونم چی بگم هر چی بگم شمشیر دولبه هست اما فکر کنم خوب نباشه صیغه کردن بعدم شاید تهش به جاهای خوب ...

21

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

نکنید اینکارو

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بدون اجازه پدر و برای دختر مجرد یعنی دختری که تاحالا ازدواجی نداشته حرامه صیغه و باطل

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً