2777
2789
عنوان

بیاید کمک

165 بازدید | 29 پست

شوهرم که هنوز عروسی نکردیم پول نداره یه جا بده گوشی بخره برا خودش یعنی بیکاره، ولی من میتونم قسطی از یه جا بردارم از حقوق من کم کنن، بنظرتون اینکارو کنم یا ممکنه بندازه گردن من قسطاشم نده؟ چون کلا جنم کار نداره میترسم موقع قسط که رسید تنبلیش بگیره بندازه گردن من، منم رودروایسی بمونم چیزی نگم، اخه میدونید من سنگدل نیستم چون این تنبله زورم میاد تنبلیش رو مخمه نمیره پول دربیاره لاقل نیازای خودشو برطرف کنه از این وضع در بیاد برا اون. بهش بگم قسطت رو سر وقت میدی زشت میشه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی تا موقعی که عروسی کنید نمیخواد بره سرکار؟ از همین الان بهش بگو که تو رودروایسی نمونی  بهش ...

دنبال کاره ولی منتظره یکی کار بده بهش ب خودش سختی نمیده کار سخت کنه، میگه محبور نیستم تا وقتی عروسی نکردم

از حقوق تو کم کنن؟؟؟اون اگه عرضه داشته باشه می‌ره ی گوشی درست میخره برا خودش تو لازم نیست پولتو بدی برای اون گوشی بخری

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

همچین کاری نکن لوس میشه بعد از تو توقع داره

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!