2777
2789
عنوان

بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست

اگر این کار بکنی ناخواسته بهش گفتی تنبل باش من خودم همه چی میخرم و همه چی جور میکنم من یر کار میرم از حقوقم کم میکنن تو ب تنبلیت ادامه بده و ایشون هم میکه دمش گرم بی خیال کار ،و شما میشی مرد خونه و زن خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال کاره ولی منتظره یکی کار بده بهش ب خودش سختی نمیده کار سخت کنه، میگه محبور نیستم تا وقتی عروسی ...

ای بابا،بخدا شوهرمن طفلی دوشیفت کارمیکنه همش دونفریم بازم نمیرسیم بقران ،ازهمین الان که خرجی ندارید باید پس انداز کنید

از حقوق تو کم کنن؟؟؟اون اگه عرضه داشته باشه می‌ره ی گوشی درست میخره برا خودش تو لازم نیست پولتو بدی ...

نداره دیگه اه در بساطش نیست همین پول قسطشم چشم اب نمیخوره بتونه بده 

جدی؟ یجوری میشم فک میکنم کار بدی کردم کمک نکردم دلم میسوزه براش یکم

از همین اول وا ندید

وظیفه مرد هست که خرج و مخارج و احتیاجات زن را فراهم کنه

حالا در شرایط خاص مثل بیماری و ورشکستگی و ... که دست خود ادم نیست زن هم باید کمک حال باشه 

الان این کار شما نه تنها کمکی بهش نمیکنه بدتر باعث بی مسئولیتی ایشون میشه 

حالا گوشی میخرید اونم که بیکار میشینه خونه با گوشی جدید خوش میگذره بعدش حرص میخورید 

اگر سر کار نمیره شما دخالتی در خرید گوشی نکن بد بار میاد منبعد باید خودت فکر مایحتاج خونه . کرایه ... باشی

اگر این کار بکنی ناخواسته بهش گفتی تنبل باش من خودم همه چی میخرم و همه چی جور میکنم من یر کار میرم ا ...

من نگفتم پولشو میدم قسطش رو وقتش بده از پول من کم نمیکنن مگه اینکه نده بیوفته گردن من

ای بابا،بخدا شوهرمن طفلی دوشیفت کارمیکنه همش دونفریم بازم نمیرسیم بقران ،ازهمین الان که خرجی ندارید ...

اون کار میکنه اخه این کار نمیکنه دو ساله خوابیده منتظر منجیه بهش کار بده

من نگفتم پولشو میدم قسطش رو وقتش بده از پول من کم نمیکنن مگه اینکه نده بیوفته گردن من

من کلی گفتم ،بزار خودش تهیه کنه حتی اگر قسطی خودش بده میدونه شما توانایی حل کرد مشکل دارید تلاش نمیکنه 

نداره دیگه اه در بساطش نیست همین پول قسطشم چشم اب نمیخوره بتونه بده 

خب اگه میدونی نمیتونه قسطشو بده چرا میخوای خودتو تو دردسر بندازی؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
از همین اول وا ندید وظیفه مرد هست که خرج و مخارج و احتیاجات زن را فراهم کنه حالا در شرایط خاص مثل ...

چ بدونم والا اگه قسطش رو سر وقت میدونستم میده ی چیزی میترسم گوشی رو بگیره بعد بهانه بیاره پول ندارم قسط بدم بیوفته رو من

چه تضمینی وجود داره قسط رو بده 

حداقل بگو نصفشو نقد میخوان ببین میتونه پولی جور کنه 

کسی که سر کار نمیره اصلا گوشی تو اولویتش نباید باشه