2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔😔

92 بازدید | 10 پست

زندگیم خیلی وقته بهم ریخته از نظر روحی روانی داغونم بچم هرروز داره حال خرابمو میبینه و قد میکشه شوهرم اونجور ک باید هوامو نداره تنهایی و بی همدم بودن خیلی اذیتم میکنه این کرونای لامصبم وسطه ن میشه رفت بیرون ن مسافرت دیگه خیلی خستم😔😔😔برام دعاکنید لطفا برای حال دلم دعا کنید برای بچم ک خوب بزرگ بشه برای همه دعا کنید الهی حاجت همتون براورده بخیر بشه

سلام میشه دعا کنید به زودی یه ماشین خیلی خوب بگیریم منو همسرم‌🌹🌳🌹🌳 و دعا کنید منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم باهم و دوقلوی های دختر نصیبمون بشه تا دخترام احساس تنهای نکنن و همو داشته باشن 😔💔🌹

به منم گفتن دعات میگیره لایک کنید دعاتون کنم هرکی دعام کرد 🌹🌹

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه چله سوره حمد🙏🏻😍

حاجت دارها خوشحال میشم عضو بشیم و برای هم دعا کنیم تا زودتر به حاجت دلمون برسیم😊

https://t.me/joinchat/oFGICqoYg69iMTA8

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

سلام اره واقعا این روزا هرکی یه طورایی درگیره و دلش بد طوری گرفته شما اینجوری..منم اونی رو ک دوستش داشتم بهش نرسیدم دوستی داشتم ک خودمو یخاطر خودم نمیخواست فقط میخواست تیغ بزنه.الانم ک سرکارم تو شهر غریب وتنها اونقد دلم گرفتع و تنهام ک نگووو.کاش یکی بود ک ادم بتونه بهش اعتماد کنه و حرف دلشو بهش بزنه و همچین موقه هایی ک دل گرفتس با بودنش دلشاد بشی.همیشه کنارت باشه ن فقط تو شادیا.تو شادیا ک همه هستن موقعز ک دلت گرفتس کسی قابل اعتماد کنارت نیست😔😔😔😔

سلام اره واقعا این روزا هرکی یه طورایی درگیره و دلش بد طوری گرفته شما اینجوری..منم اونی رو ک دوستش د ...

عزیزم الهی هرچی زودتر اونی بشه ک میخوای ان شاالله زودتر از تنهایی دربیای و تا اخر عمرت احساس خوشبختی کنی❤