2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48258 بازدید | 258 پست
واسه چی پناهندگی اگر تحصیلات درست حسابی داشته باشی راحت میتونی برای مهاجرت اقدام کنی

واسه کجا ,؟؟؟

من لیسانس طراحی صنعتی دارم ,, واقعا ولی خب مدرک زبان ندارم ,,,سابقه کار ندارم ,,, ریسک ویزا هم هست از کجا معلوم انقد جون بکنم اخرشم ویزا ندن ؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=203369043] غیر قانونی یعنی قاچاق، میشع بفرمایید چ طور رفتن😁 تا بقبه ام بدونن پس مث رفتن تا مشهد و تهرا

شما اطلاع ندارید دلیل نمیشه نشه، دقیقا مثل مشهد با هواپیما رفتن

واسه کجا ,؟؟؟ من لیسانس طراحی صنعتی دارم ,, واقعا ولی خب مدرک زبان ندارم ,,,سابقه کار ندارم ,,, ریس ...

با این شرایط قبولت نمیکنن.

بالفرض از طریق تحصیلم بخای بری باید هزینه رفت و امدتو خودت بدی. باید مقاله داشته باشی و خیلی چیزای دیگه تا قبولت کنن اونجاهم بری خرج و مخارج زندگیت هست

انگلیس، ولی الان به خاطر کرونا یه مدته نمیفرستن، هزینش هم زیاده بالای ۵۰۰ میلیون میشه

همین دیگه مشکل ما هم پولشه ,,, 😁 واقعا دیگه نمیدونم ,,,از کدوم در رد بشم که به آزادی برسم

واسه کجا ,؟؟؟ من لیسانس طراحی صنعتی دارم ,, واقعا ولی خب مدرک زبان ندارم ,,,سابقه کار ندارم ,,, ریس ...

پذیرش با فاند بگیری احتمال ویزا دادن زیاده 

چند سالته بشین زبان بخون خب

پناهندگی تا ۷ ۸ سال نمیتونی بیای 

پس کلا فکرشو از سرت بیرون کن دختر مهاجرت پول میخاد خیییلی هم پول میخاد. پناهندگی و غیرقانونی ک کلا ف ...

خب من نمیتونم فکرشو از سرم بیرون کنم که به فکر پناهندگی هستم .... 😑

خب من نمیتونم فکرشو از سرم بیرون کنم که به فکر پناهندگی هستم .... 😑

خب گلم منم خیلی دوسم دارم برم ینی ارزومه ولی خیلی پول میخاد مهاجرت کردن. پول داری شما؟میتونی هزینه بلیط و دانشگاه و خرج زندگیتو اونطرف آب بدی؟

[QUOTE=203369043] غیر قانونی یعنی قاچاق، میشع بفرمایید چ طور رفتن😁 تا بقبه ام بدونن پس مث رفتن تا م ...

اکی باش من اطلاع ندارم🤞

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
فقط حرف من گوس کن خواهر هیچ وقت تن ندی ب  این کار خطراتی دارع ک من دیدم ک میگم اونم واس ی دختر ...

کاشکی چند تا رفیق پایه مثل خودم داشتم که همه جا میومدن و ریسک میکردن واسه زندگی ,,, تنها تنها افتادم توی یه روستای کوچیک 

میدونم با صبر کردم هم آرزوهام می میره هم عمرم ,,, 🙁

قاچاق پرواز یعنی چطور زمینی رو خیلی دیدم ولی آسمون ی ن

خب ترکیه که ویزا نمیخواد میتونم قانونی برم ترکیه ,,, از اونجا برای کانادا درخواست بدم ,,, 

هیچکسو نمیشناسم واقعا ازش راهنمایی بگیرم که اومدم اینجا 😁😁😁 ,نمیدونم اینچیزی که میگم امکانش هست یا ن