2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48252 بازدید | 258 پست
بعضیا مشکل شخصی دارن  ,,, 😑 من چون اصلا به خاطر حجم زیادی از خاطرات بدی که دارم به چیزی جز فر ...

فقط حرف من گوس کن خواهر هیچ وقت تن ندی ب  این کار خطراتی دارع ک من دیدم ک میگم اونم واس ی دختر و زن خیلی بده

رفتن تنها نمیش

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هر حال خیلی روشا هست که ایرانی هام بتونن برن همین الان

مثلا میشه قانونی برم ترکیه درخواست بدم برای پناهندگی کانادا ؟ 

دختر هستم 25 ساله لیسانسه 

یا چطوری ,,, 

دوس دارم یه مسیری مشخص کنم بعد راه بیوفتم برم😁😁😁 

من منظورم پناهندگی و غیر قانونی نبود.  منڟورم روش قانونی بود. شاید بد بیان کردم عذرخواهم

قانونی فرق داره ار بری راحتی فقط مشکل قبولی 

ولی شرايط استارتر میدونم، ن هزینه داره بنده خدا ن قانونی

فقط قاچاق اونم مث خواهر خودم میدونم ک گفتم یبار اینکار  نکنه  ک عواقب بدی داره بدون فکر و فهم عجول نباس

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
مثلا میشه قانونی برم ترکیه درخواست بدم برای پناهندگی کانادا ؟  دختر هستم 25 ساله لیسانسه  ...

ببین من خیلی از ایرانیا رو دیدم که میرن ارمنستان یا ترکیه اقامت میگیرن بعد از اونجا اقدام میکنن. شنیدم یکیو ک از طریق پرداخت اجاره خونه توی ارمنستان میخاست کارای مهاجرتشو اوکی کنه. ولی حقیقتش زیاد اطلاعی ندارم چه جوریه قوانین و شرایطش

25 سالمه لیسانس دارم ,,, فقط در حدی که برم ترکیه پول دارم اونم چون ویزا نمیخواد 😁😁😁

پس کلا فکرشو از سرت بیرون کن دختر مهاجرت پول میخاد خیییلی هم پول میخاد. پناهندگی و غیرقانونی ک کلا فراموش کن. قانونی هم بخای بری خیلی پول میخاد.

پولدار بوده شاید😶

افغانی راحت میتونه بره 

فقط هزینه رفتنش 

کانادا الان 2000 پناه جو افغانی می پذریه

نه قاچاق مثلا با پرواز برم ترکیه برم واسه سفارت کانادا یا کشور دیگه ,,, قاچاقی که میترسم ,,, 

قاچاق پرواز یعنی چطور زمینی رو خیلی دیدم ولی آسمون ی ن

قاچاق با هواپیما دیدم من ولی خیلی پول میخاد. استاتر میگه فقط پول داره بره تا ترکیه اینجوری ک نمیشه ...

ب ا  یه  خارجی بره   امکانس هس بتونه بره کانادا اروپا