2777
2789
عنوان

لجبازیه شوهر

243 بازدید | 22 پست

سلام خانما

خانما من همسرم ادم بدی نیس دلش پاک صاف سادس اما چند روزه خیلی بد اخلاق شده مثال میزنم مثلا تلوزیونمون  رو میگم ببر تعمیر کن چند ماهه  اصلا توجه نمیکنه الکی میگه باشه این هفته میبرم ولی پشت گوش میندازه باطری گوشیش یک هفتس خرابه گوشی خاموشه توجه نداره لامپ اتاق خرابه میگم بخر اصلا انگار ن انگار  امروزم یخچالم سرماش کم شده هرچی گوشت مرغ بود یخش واشد ن دنبال تعمیرشه ن این ک گفتم لاعقل گوشتارو ببر بده خواهرم براره یخچال ب اون توجه میکرد ....اصلا تو خونه پیداش نیست بعضی شبا تا ۴ ۵ صبح حتی کار میکنه البته اینم بگم صبحا با پشتکار نیست ینی حس میکنم معلوم نیست چیکار میکنه ک کارش تا نصف شب طول میکشه به اونشم کار ندارم ....حالا من حرف میزنم یا اصلا گوش نمیده یا هم میگه به من چه به جهنم فلان....وضع مالیمون انچنان بالا نیست اما دستمون جلو کسیم دراز نیس ....واقعا من کم اوردم نمیدونم علت برخوردای تند جوابای سربالا بی توجهیا بد رفتاریاش چیه  میگم بشینیم حرف بزنیم مشکلاتمون حل بشه اما میگه من نمیخوام حرف بزنم ....راه حل بدین دیگه دارم خفه میشم  از صب تا شبم بچه با من هست شوهرم اصلا تو بچه داری کمک نمیکنه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معتاد نیست  شاید پول نداره؟

ن معتاد نیست....کار میکنه مشتریا پول نمیدن اینم زیاد پرو نیس

همه ی خونه ها همهههه همین طورن شما باید برنامه ریزی کنید  و الویت بندی کنید

داغونم خواهر شوهرم دل نمیده به هیچی  از یه دست صدا درنمیاد

خوب بنده خدا حالشو نداره منم همینطورم بعضی وقتا حسش نیست البته بنده مجردم اما دخترام بهم گیر میدن شم ...

اخه چه گیری داداش من بخدا انقد مراعات کم خرجی میکنم‌اما دگ وسایل ضروری رو مجبورم بگم و این ک من هی میگم از مشتری بگیر پولتو چرا ول میکنی بره اینم از اونجا برمیخوره بهش