2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو از وسط نصف کنم

183 بازدید | 15 پست

بعضی وقتا انقد میره تو مخم خدا میدونه مثلا یه کاری میکنه اگر من اون کارو کنم میشم ادم بده و قیامت میشه ولی خودش هر غلطی باشه میکنه منم حق ناراحت شدن و اخم کردن ندارم وگرنه ایا بهش برمیخوره😡

کلا  فقطم از بقیه توقع داره مثلا از داماداشون و عروساشون به خودشون برسه هیچ کاری نمیکنن ولی اینجا فقط انتظار داره مثلا شوهرخواهرش هروز بیاد به اینا سر بزنه احترام بزاره بهشون همونطورم ما عروسا ولی به خودشون برسه مثلا دیدم به خواهرش میگه خواهرشوهرت کدوم گوری که تو بری به مادرشوهرت وقتی مریض برسی ولی ازینور مثلا از من توقع داره تاج بزارم سر خانوادش

بابای بابک لطفااا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساتور اوردی شوهر منم به دو نیم تقسیم کن ، تو اوج بدبختی و نداری خواهرش ازش قرض میخواد از گلوی من میخواد بزنه بهش بده ، از دیشب تا حالا یه کلمه هم با هم حرف نزدیم 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
هیچ وقت شانس نداشتم😑

واقعا منم نمیدونم چجوره حرف بزنم ، با محبت با صبر با حوصله ، کلا مخم دیگه رد داده

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
ساتور اوردی شوهر منم به دو نیم تقسیم کن ، تو اوج بدبختی و نداری خواهرش ازش قرض میخواد از گلوی من میخ ...

😐اگه دوست داری من میرم خواهرشو نصف می کنم ! 

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند...
واقعا منم نمیدونم چجوره حرف بزنم ، با محبت با صبر با حوصله ، کلا مخم دیگه رد داده

من همه راهارو رفتم تازه چقد مشاوره هم رفتیم باهم یه گوشش دره یه گوشش دروازه فکر کرده مثلا خواهرش چیکار میگنن براش والا بخدا مریض شده بود تا حمومم میبردم میشستمش لباساشو تنش میکردم اونوقت خواهرش یه سر بهش نزد