2777
2789

عزیزان یک تجربه دارم واقعا تاثیر گذار وصدرصد موفق.پیاز زرد حتمن پیاز زرد باشه .چهار قاچ کرده ودرحالی که آب داره میجوشه بندازید تو آب جوش و بعد بزارید ولرم شه و بخورید

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزه اش هم اصلا بد نیس.هم تخمدان رافعال هم بچه دارتون میکنه و کسایی گه پسر میخان پیرش میکنه هفته دوسه بار عفونتم از بین میبره 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

پیازش حتمن زرد تو گوگلم زده فقط چند دقیقه بجوشه ن زیاد هرچی قرص برا عفونت هستا بزارید کنار وبا تنبلی تخگدان هم بای بای کنید

مزه اش هم اصلا بد نیس.هم تخمدان رافعال هم بچه دارتون میکنه و کسایی گه پسر میخان پیرش میکنه هفته دوسه ...

زود جواب میده 

من ۹ ماهه تو اقدامم😔😔

چه زمانی باید مصرف بشه؟

ببین اسمش پیاز درمانیه.به قدری معجزه داره که من رفتم سنوگرافی گفت تخمدانهات خیلی فعاله و حتمن بچه دار میشی بزن تو گوگل 

عزیزم بع من اعتماد کن بزن تو گوگل سرچ کن اسمش پیاز درمانی حتمی جواب میگیری من الان ن عفونت دارم ن درد.یه پسر کاکل زری هم دارم .سه سالشه با پیاز درمانی موفق شدم 

عزیزم بع من اعتماد کن بزن تو گوگل سرچ کن اسمش پیاز درمانی حتمی جواب میگیری من الان ن عفونت دارم ن در ...

ممنون عزیزم 

ایشالله خدا گل پسرت برات حفظ کنه 

برای منم دعا کنید جواب بگیرم😶

حتمن وصدرصد جواب میگیری.چون پیاز خواص زیادی داره خواهشا بزن گوگل مطالعه کن کاش همه زنها بجای خوردن قرصهای گران قیمت یکبار هم از این روش استفاده میکردن هرچی عفونت داریا مبکشه بیرون بزن تحقیق کن .جواب گرفتی برای امام زمان هم دعا کن 

دوستان من هر نظری اینجا میدم یا تجربه کدم یا درموردش تحقیق میکنم هرگز حرف بیخود نمیزنم آمدنم وعضویتم اینجا تنها برای رضا خدا وکمک به دوستان گلم است.چون خودم تجربه ها وسختی های زیادی کشیدم ومیخام برای دوستانی که اینجا هستند مفید باشم وکمکشون کنم وهرچی بلدم را هم یادتون بدم 

☘لیست بهبودی و درمان بیماری ها : طبق تجربه ی خودم

کرونا 》 اب نخود

🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موری نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته

🍎 یبوست 》دایما بیسکویت سبوس دار بخور

🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
هفته دوتا سه بار من که هر روز یه نصفه استکان میخوردم 

ببخشید آخه تو نت زده قبل شام یا قبل نهار میشه هر جور که خودتون استفاده کردین بگین بخدا یه عمر دعاتون میکنم منم تخمدانام اصلا کار نمیکنه سردی رحم هم دارم