2777
2789
عنوان

دکتر پوست عالی ترجیحا تو شرق تهران

414 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من از وقتی یادمه همیشه حسرت یک پوست خوب تو دلم مونده بود و هنوزم این حسرت باهامه

پوست گردنم و وسط سینه و دور لبم اگزما دارم و همیشه قرمز و خارش داره و به مرور همش تیره میشه 

جوش صورت و بدن دارم 

خیلییییی بابت همه ی اینا ناراحتم تا الان کلی دکتر پوست رفتم حتی بیمارستان رازی رفتم از راه طب سنتی هم رفتم و گفتم شاید بخاطر کبدم باشه بهتر شده بود ولی کامل رفع نشد 

دیگه خسته شدم همیشه خجالت میکشم از همسرم از اطرافیانم 

تروخدا اگر دکتر پوست خوب سراغ دارین بهم بگین یا راهی سراغ دارین درمان بشن همیشه کارم شده تو خلوت گریه کردن

والا من پسرم اگزما داشت با ترکیب دوتا پماد درمانش کردم نمیدونم الان بشه برا شما استفادش کرد یا نه تازه دکترم دعوام کرد ک خطرناکه ولی خب بچم عذاب میکشید

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شرایطی اگر میشه کامل توضیح میدی که بدونم

بله توضیح میدم براتون درخواستم قبول کنین

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

عزیزم شما خوب شدی بالاخره ؟ من دو ماهه تمام بدنم درگیره و زخمه ی چیز فجیعی هر دکتری رفتم خوب نشد بگید چیکار کنم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عزیزم شما خوب شدی بالاخره ؟ من دو ماهه تمام بدنم درگیره و زخمه ی چیز فجیعی هر دکتری رفتم خوب نشد بگی ...

سلام نه متاسفانه هنوز زیر نظر دکترم و هنوز درمان نشده 

تهران هستین؟

اگر تهران هستین متخصص پوست (سعید شفیعیان) دکترم هستن 

هنوز کامل درمان نشدم

سلام نه متاسفانه هنوز زیر نظر دکترم و هنوز درمان نشده تهران هستین؟اگر تهران هستین متخصص پوست (سعید ش ...

سلام منم مشکل شما رو دارم اگزما میزنه با خارش بعد یه مدت تیره میشه بعد اگزمای بعدی و ... داره پاهام پر میشن😔

یه دکتر رفتم خوب نبود کرم روشن کننده داد. 

شما نتیجه دیدید. تورو خدا کمک کن خیلی ناراحتم