2777
2789
عنوان

اگ بتونی🤗🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرفتم پیش عشقم‌.. ببینم حالا که من نیستم زندگیش قشنگتره😃 شبا راحت مبخوابه؟😀 دیگه برا خودش شبا ...

ای جانممم😍😍😍

با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜        
واقعاا؟چراا؟😕

ی شب خیلی دلم گرفته بود وقتی خوابیدم.خواب دیدم روز تولدم من مردم.ی اقای لباس سفید بود گفتم چرا من انقدر زود وجوان مردم اون اقاهه گفت قرار نیس که همه تو پیری بمیرن بعد بهم گفت از حالا تاوقتی که 

ی شب خیلی دلم گرفته بود وقتی خوابیدم.خواب دیدم روز تولدم من مردم.ی اقای لباس سفید بود گفتم چرا من ان ...

که ب خاک بسپارنت وقت داره هرجا که دوس داری بری من رفتم خونه بابام مامانم خیلی گریه میکرد وابجیام وشوهرم.منم هرچه میگفتم من حالم خوبه گریه نکنید منو نمیدیدن.ب اقاهه گفتمشوهرم چی میشه گفت میره دنبال زندگیش گفتم مادرم گفت اونم عزاداریت میکنه بعد ی مدت عادت میکنن چاره ای ندارن وبعدش