2777
2789
عنوان

اگ بتونی🤗🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم پیش پدر مرحومم😔در این شبهای عزیز پدرم را یاد  کنید چای ریز هئیت امام حسین علیه السلام  بود😔😭

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
میرم پیش پدر مرحومم😔 در این شبهای عزیز پدرم را یاد  کنید چای ریز هئیت امام حسین علیه السلام &n ...

عزیزم خدا بیامرزه🙏

با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜        
بچه ها گفتید روح حالم بد شد.من یکبار مردن رو تجربه کردم و روح شدن رو تجربه کردم

واقعاااااا چ ترسناک😟😟😟

با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜        

میرفتم پیش عشقم‌..

ببینم حالا که من نیستم زندگیش قشنگتره😃

شبا راحت مبخوابه؟😀

دیگه برا خودش شبا با دل راحت تا دیر وقت بیداره😀

ببینم با کی چت میکنه 🙂 

اصلا حتی یکبار به منم فکر میکنه؟

یا وقتی میبینه استوری گذاشتم تویه اینستا یه لحظه با خودش میگه بهتره آنفالوش کنم ؟🙂

و در اخر ایقدر بهش زل میزدم تا چشمام از دیدنش سیر میشد....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!