2777
2789
عنوان

سار09652

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 93 پست
وای ممنونم مهربون خدا بحق دستای بریده حضرت ابوالفضل هرچی دلت میخواد بهت بده  خدا بحق همین روزا ...

بله تا وقتی خودتون نخوایید نمیاره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید چجوری میتونم تاپیکامو حذف کنم توروخدا جواب بدید من لینک و اینا بلد نیستم اصن

سلام عزیزم تو تاپیک حذف بگین اسم تاپیکم بگین براتون پاک میکنن از شنبه تا چهارشنبه هستن پست اول رو بخونین ساعت کاری دارن

لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی

سلام عزیزم تو تاپیک حذف بگین اسم تاپیکم بگین براتون پاک میکنن از شنبه تا چهارشنبه هستن پست اول رو بخ ...

خصوصی رو نگاه کنید لطفاً.ممنون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

سلام عقاب ۵ خوبی؟😂💔

به کاربری من پیام ندین که خونم حلال میشه😬

میشه یه صلوات مهمونم کنین؟🥺           تیکر تولدمه                    https://harfeto.timefriend.net/16298065322699                             لینک چالش ناشناسم خوشحال میشم باهام صحبت کنین لینک رو بگیر بعد با نت بازش کن 😑خواستی حرف بزنی به صورت ناشناس!😑💙‌
سلام جانمی جان    

🤨🤨🤨😐😐😐😂😂😂😂

دلتون میاد منو اذیت کنین؟🥺🥺

میشه یه صلوات مهمونم کنین؟🥺           تیکر تولدمه                    https://harfeto.timefriend.net/16298065322699                             لینک چالش ناشناسم خوشحال میشم باهام صحبت کنین لینک رو بگیر بعد با نت بازش کن 😑خواستی حرف بزنی به صورت ناشناس!😑💙‌
سلام نی نی یار جونم خوبی؟💚💛🧡 یه زحمت برات دارم میشه یع کاری کنی پیام به خطم نره برا تبریک و .... ...

سلام عزیزم نمیشه سیستم خودش میفرسته یک روز مونده خودتون رو تعلیق کنین بعد فرداش درخواست بدین کاربریتون برگرده

سلام عزیزم نمیشه سیستم خودش میفرسته یک روز مونده خودتون رو تعلیق کنین بعد فرداش درخواست بدین کاربریت ...

وای نه میترسم دیگه کاربریم برگردونن آخه کاربری قبلیمم هر چی پیام دادم دیگه باز نکردن 

مرسی

وای نه میترسم دیگه کاربریم برگردونن آخه کاربری قبلیمم هر چی پیام دادم دیگه باز نکردن  مرسی

مگه میشه؟ شاید اطلاعات کاربری رو نمیدادین باید حتما ایمیل یا شماره ای که عضو بودین میدادین هر وقت خواستین قطع کنین کاربری قبلی رو بگین من فعال میکنم با اون باشین