2777
2789
عنوان

سار09652

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 93 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون که یقه اش خیلی باز بود؟ خب حجابش خوب نبود

فقط یه ذره یقش بازه اصلا معلوم نیست

کسی به یقش توجه نمیکنه که 

اصلا عکسش شبیه انیمیشنه مثل واقعی نیست که

تاییدش کن نی نی یار

{ خانم هستم }
ندین بهشون برن کار کنن تنبل بار نیارین اینا رو باور کنین یه ساله داره خرجشو از سایت در میاره معلومم ...

سلام عزیزم خسته نباشید 

من اتفاقا چند نا مورد اینطوری این روزها میبینم حتی قبل اینکه این تاپیک شما را ببینم دقیفا حرف شما را که میگین به این کاربرا که میگن کمک کنید ،پول ندین ولی خیلی ها اومدن گفتن تو چرا دخالت میکنی مگه فضولی   

منم تاپیک را  قفل کردم 

نی نی یار ۳ را صدا زدم نبودش 

همین الان یک کاربره  تاپیکاش را ببینید چند نفر بهش درخواست دوستی دادن  که شماره کارت بگبره .بخدا دوس ندارم برای کسی بزنم ولی اخه معلوم هم نیست به قول شما مرد هست یا زن .بعد هم هر چی بهش میگفتن برو کار کن میگه کار نیست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7060912/اول-صبح-پسرم-گفت-مامان-گریه-نکن

سلام عزیزم خسته نباشید  من اتفاقا چند نا مورد اینطوری این روزها میبینم حتی قبل اینکه این تاپیک ...

بخدا من خیلی ناراحت میشم که این کاربرا سواستفاده می کنن 

اونوقت بهم میگن تو داری خودشیرینی میکنی که نی نی یار بشی 

اگر فرصت کردید آخرین تاپیکم ببینبد چیا بهم گفتن

سلام عزیزم خسته نباشید  من اتفاقا چند نا مورد اینطوری این روزها میبینم حتی قبل اینکه این تاپیک ...

سلام عزیزم من اینطور کاربرا رو میبندم یک پست میذارم اونجا شما همه اونایی که گفتن شماره کارت بده ریپلای کنین بگین نی نی یار  گفت پست منو بخونین 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

باشه چشم عزیزم 

انقدر اعصابم خرد شد خودم به همه گفتم معلوم نیست مرد هست معتاده خودشه کیه همینطور پول زحمت کشیده شون رو میدن میره

من تلگرام ندارم پیام بدم ب ادمین نی نی یار دستم به دامنت هرچقدر زودتر بهتر تاپیکام کلا می‌خوام حذف ...

سلام فعلا بسته بمونه تا شنبه بعد ازادش کنین لینک بدین تو تاپیک حذف براتون پاک کنن

نی نی یار لطفا اکانتمو الماس۹۹۰  ای دیمه حذف کنید کلا.. توروخدا ینی نمیشه یه کاری بکنی برام؟!ان ...

قطع نبود الان قطع کردم

نگران نباشین شوهرتون مگه اسمتون رو میدونه؟ شما چون اسمتون رو میدونین سرچ کردین امده یا عنوان ها رو میدونین کاربریتون بسته اس بزنن رو اسمتون باز نمیشه تاپیکهاتون رو ببنه

کامل باید وارد باشه بزنه حتی عددشو باید فارسی بزنه تا بیاد