حتما باید اطلاعاتتون رو بدم فتا دست بردارین؟ دو ساله مدام عضو میشین مزاحم کاربرا میشین
اتمام حجت میکنم باهاتون اطلاعات تمام کاربریهاتون میره فتا بازم عضو بشین بعد هم برای تمام این خط هایی که عضو شدین مشکل درست میشه هر جا استعلام بگیرن اینم میاد بالا تو سایت مزاحم ناموس مردم شدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ندین بهشون برن کار کنن تنبل بار نیارین اینا رو باور کنین یه ساله داره خرجشو از سایت در میاره معلومم ...
سلام عزیزم خسته نباشید
من اتفاقا چند نا مورد اینطوری این روزها میبینم حتی قبل اینکه این تاپیک شما را ببینم دقیفا حرف شما را که میگین به این کاربرا که میگن کمک کنید ،پول ندین ولی خیلی ها اومدن گفتن تو چرا دخالت میکنی مگه فضولی
منم تاپیک را قفل کردم
نی نی یار ۳ را صدا زدم نبودش
همین الان یک کاربره تاپیکاش را ببینید چند نفر بهش درخواست دوستی دادن که شماره کارت بگبره .بخدا دوس ندارم برای کسی بزنم ولی اخه معلوم هم نیست به قول شما مرد هست یا زن .بعد هم هر چی بهش میگفتن برو کار کن میگه کار نیست
نی نی یار لطفا اکانتمو الماس۹۹۰ ای دیمه حذف کنید کلا.. توروخدا ینی نمیشه یه کاری بکنی برام؟!ان ...
قطع نبود الان قطع کردم
نگران نباشین شوهرتون مگه اسمتون رو میدونه؟ شما چون اسمتون رو میدونین سرچ کردین امده یا عنوان ها رو میدونین کاربریتون بسته اس بزنن رو اسمتون باز نمیشه تاپیکهاتون رو ببنه
کامل باید وارد باشه بزنه حتی عددشو باید فارسی بزنه تا بیاد