حتما باید اطلاعاتتون رو بدم فتا دست بردارین؟ دو ساله مدام عضو میشین مزاحم کاربرا میشین
اتمام حجت میکنم باهاتون اطلاعات تمام کاربریهاتون میره فتا بازم عضو بشین بعد هم برای تمام این خط هایی که عضو شدین مشکل درست میشه هر جا استعلام بگیرن اینم میاد بالا تو سایت مزاحم ناموس مردم شدین
5 ساعت اومده 2 ساعتش با تو حرف زده🤣🤣 3 ساعتش کجا بوده؟ 🤣🤣
با یکی دیگه درباره شوهرش حرف میزده😂
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
یه چیز زنانه پرسیدکه در مورد متاهلا بود منم گفتم مجردم بای
چه لذتی از این کارا میبره آخه😐😐
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
لطفا بگید چرا کاربر یا فاطمهزهرا۱۳۷۷ رو تعلیق کردین پیام فرستاده واسم باز نمیشه تعلیق اش کردین خواست ...
به خاطر همین تعلیق کردم هر کس میاد تو سایت میگه ندارم اه و ناله و گریه فوری نگین کمکت میکنم بذارین بره کار کنه یک ساله مدام عضو میشه گریه میکنه شوهرم کارگره پول نداریم خیلی ها هستن تو خونه دارن خرج خانواده رو در میارن با سبزی پاک کردن ترشی درست کردن پیاز سرخ کردن اینا میان تو سایت گریه میکنن بقیه کمک میکنن راحت زیر باد کولر لم میدن با دو تا تاپیک خرج یه ماهشون رو در میارن