2777
2789
عنوان

سار09652

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 93 پست
5 ساعت اومده  2 ساعتش با تو حرف زده🤣🤣 3 ساعتش کجا بوده؟ 🤣🤣

با یکی دیگه درباره شوهرش حرف میزده😂

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

هشدار کبرا ۵😀😀

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز زنانه پرسیدکه در مورد متاهلا بود منم گفتم مجردم بای

چه لذتی از این کارا میبره آخه😐😐

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
چه لذتی از این کارا میبره آخه😐😐

🤷‍♀️ منم گفتم شاید در مورد دانشگاه و اینا سوال داره

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
لطفا بگید چرا کاربر یا فاطمهزهرا۱۳۷۷ رو تعلیق کردین پیام فرستاده واسم باز نمیشه تعلیق اش کردین خواست ...

به خاطر همین تعلیق کردم هر کس میاد تو سایت میگه ندارم اه و ناله و گریه فوری نگین کمکت میکنم بذارین بره کار کنه یک ساله مدام عضو میشه گریه میکنه شوهرم کارگره پول نداریم خیلی ها هستن تو خونه دارن خرج خانواده رو در میارن با سبزی پاک کردن ترشی درست کردن پیاز سرخ کردن اینا میان تو سایت گریه میکنن بقیه کمک میکنن راحت زیر باد کولر لم میدن با دو تا تاپیک خرج یه ماهشون رو در میارن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ممنون که به موقع اقدام کردین میخواستم پول واریز کنم .حق با شماست

ندین بهشون برن کار کنن تنبل بار نیارین اینا رو باور کنین یه ساله داره خرجشو از سایت در میاره معلومم نیست راست میگه یا دروغ زنه یا مرد

نه میخواستم بیاد باهاش حرف بزنم پیامم باز نمیشه ببینم چی میگه

اهان 

حرف بزنید راحت باشید 

ما هم می‌خونیم فیض میبریم

خداوکیلی به خط هایی من عضوم هیچوقت پیام ندید، خونم حلال میشه😭😭😭😁😁

از خودم همچی بپرس اعتراف میکنم 

میگم نی نی یار خسته نباشی  به نظرت یه کانال تو تلگرام بهتره با فالور بالا  یا یه پیج تو ...

اینستا خیلی بهتره ولی هر دو رو داشته باشین که خیلی بهتر میشه