سلام دوستان من بینی خیلی گوشتی داشتم تقریبا نه ماه پیش عمل کردم خیلی ورم داشت کورتون زدم فایده نداشت یه ماه راکوتان خوردم خوب بود بد نبود اما اتفاقی چندشب سرک انگبین خوردم دیدم ورم بینیم کلا داره ته میکسه ولی نمیدونستم اثر چی تا اینکه ولش کردم دوباره کم کم برگشت ورم اما ن مثل قبل ولی باز الان شروع کردم سرک انگبین شبا میخورم ورمش کامل داره میخوابه از همون شب اول دوم معلوم میشه اگه اثر کنه این تجربه من بود شاید روی کسی اثر کنه روی بعضی هم نه من برخاطر صاف شدن صورتم میخوردم ک متوجه این موضوع شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم منم خیلی بینیم ورم داره واقعا تاثیر داشت ؟؟ شبا چه مقدار مصرف میکردی ؟ و چه مدت گذشت تاثیرشو دیدی ؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنی چون منم خیلی غصه میخورم سه ماهه از عملم گذشته بی نهایت ورم داره بینیم😔