2777
2789
عنوان

ایده برای تولد بچه در کرونا!!!

383 بازدید | 33 پست

در حال اسباب کشی هستم و بخاطر کرونا نمیخوام کسی هم باشه خودم و همسرم وپسرم.. 2 سالش میشه...چیکار کنم بهش خوش بگزره چی بخرم براش؟ یعنی برای بچه 2 ساله هدیه چی مناسبه؟؟؟

نمیخوام تولد نداشته باشه از طرفی هم کسی رو نمیگم اصلا بیاد چون خطرناکه!!اگر ایده ای دارید لطفا بگید.. بچم بهش خوش بگزره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

کلی خونه رو بادکنک بزن ، تزیین کن 

بچتو بفرست با همسرت بره بیرون، وقتی اومد ذوق میکنه 

کادو هم ببین چی میخاد واسش بخر

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامی که دوس داره کیکی که شکل شخصیت مورد علاقه کارتونیش هس.هدیه ای که دوس داره اونچیزی که نیازشه.همین مطمعن باش بهش خوش میگذره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

روز تولدش بگین قراره سه نفری جشن بگیریم 

یه سری بازی های پر هیجان آماده کن که سه تایی انجام بدین تو خونه و عکس بگیرین 

مثلا توپ بازی سه نفره 

بالشت بازی 

حسابی قلقلکش بدین 

گوشی بزار تو حالت خودکار همش عکس بگیره 

بعد باهم کیک بپزین 

بزار کمک کنه اشکال نداره اگه ریخت و داش شد

صورت همو آردی کنید عکس بگیرین 

بعد هم شام از بیرون بگیر گرم کن و کیک و بخوریعکس ها را حتما چاپ کن بزن به اتاقش 

کلی خونه رو بادکنک بزن ، تزیین کن  بچتو بفرست با همسرت بره بیرون، وقتی اومد ذوق میکنه  ک ...

2 سالشه هنوز حرف نمیزنه زیاد... نمیدونم چی بگیرم خوشحال بشه؟؟

بادکنک خریدم...از این کپسول های هلیومم دارم بادشون کنم...

کیک میخرم.... میوه و هله هوله میزارم ولی غذا کلا دوست نداره..شاید مرغ بریون حاضری بگیرم یه ذره دوست داره

من واس دخترم ک گرفتم پارسال ، سه تا از بچه های عموش ک اونام کوچولو بودنو دعوت کردم فقططططط و واسش جشن گرفتم ی جشنِ کوچولویِ بچگونه و کلی بش خوش گذشت

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
تزیین کیک کادو عالی خوراکی که دوست داره شامی که دوست داره موزیک رقص 

اینها خوبن.... کادو چی بگیرم...2 سالشه ها

از این ماشین بزرگا پسرا تو هر سنی دوسش دارن 

یه کامیون بزرگ پارسال گرفتم.... یکمی خطرناکه میره روش به گاز اینا دست میزنه برداشتم قایم کردم

روز تولدش بگین قراره سه نفری جشن بگیریم  یه سری بازی های پر هیجان آماده کن که سه تایی انجام بد ...

چه قشنگ ولی گفتم در حال اسباب کشی هستم فرداش..همه وسایل اشپزخونه رو جمع کردم...یکم باید حاضری باشه

2 سالشه هنوز حرف نمیزنه زیاد... نمیدونم چی بگیرم خوشحال بشه؟؟ بادکنک خریدم...از این کپسول های هلیوم ...

عزیزم مبارکش باشه ی اسباب بازی ک دوس داره بخر یالباس. ی کیک خوشگل بخر عکس زیادبگیر ک بعدن میبینه خوشش بیاد

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
شامی که دوس داره کیکی که شکل شخصیت مورد علاقه کارتونیش هس.هدیه ای که دوس داره اونچیزی که نیازشه.همین ...

نمیدونم چی دوست داره... دوچرخه دوست داره ولی کوچیکه هنوز به دردش نمیخوره

پسر من 2,5 سالشه  عاشقه کیک و شمع و فشفشه  اهنگ عمو امیدم میذاره  واسه خودش بپر بپ ...

نمیسوزونه خودشو؟ پسر منم دوست داره ولی برقا میره من شمع روشن میکنم دست زد به شمع دستش سوخت تا صبح جیغ زد