2777
2789
عنوان

ایده برای تولد بچه در کرونا!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 33 پست
چه قشنگ ولی گفتم در حال اسباب کشی هستم فرداش..همه وسایل اشپزخونه رو جمع کردم...یکم باید حاضری باشه

بنظرم پس بزار وقتی کامل مستقر شدی 

هنوز کوچیکه متوجه تاریخ که نیس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واس دخترم ک گرفتم پارسال ، سه تا از بچه های عموش ک اونام کوچولو بودنو دعوت کردم فقططططط و واسش جش ...

بچه نداریم دورو بر اصلا.. خواهر بچه داره ایران نیست..بقیه دوست های من و باباش هستن که مجردن اکثرا..

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

آفرین به تو ، کاش همه مثل شما فکر میکردن

تولدش مبارک، انشالله همیشه سلامت باشه

اسباب بازی، کیک، بادکنک

فقط میدونم عاااشق اسباب بازی هستن، دختر منم پارسال تولدش توی کرونا بود، خودمون سه تایی جشن گرفتیم،

حسابی شلوغش کن براش🌹

عزیزم مبارکش باشه ی اسباب بازی ک دوس داره بخر یالباس. ی کیک خوشگل بخر عکس زیادبگیر ک بعدن میبینه خوش ...

مهمون دوست داره ولی تو این شرایط نمیشه..... 

حتما عکس میگیرم...ممنون

بنظرم پس بزار وقتی کامل مستقر شدی  هنوز کوچیکه متوجه تاریخ که نیس

دوست ندارم بچه اولویتش رو بخاطر مشغول بودن ما از دست بده... اون واسه من از اسباب کشی مهم تره... 

جس بدی بهم دست میده روز تولدش کاری نکنم...

چه قشنگ ولی گفتم در حال اسباب کشی هستم فرداش..همه وسایل اشپزخونه رو جمع کردم...یکم باید حاضری باشه

میگم حالا که داری اسباب کشی میکنی بهتر نیست بری خونه جدید اونجا جشن بگیری براش؟ یه چند روز دیرتر طوری نیستا

سختت میشه 

نمیسوزونه خودشو؟ پسر منم دوست داره ولی برقا میره من شمع روشن میکنم دست زد به شمع دستش سوخت تا صبح جی ...

کدوم فشفشه رو میگی؟

اونایی ک جرغه دارن نه ها 

اونایی ک رنگی رنگی هستش تهش قرمزه 

نه اصلا نمیسوزن 

ببین بچه توی این سن زیاد متوجه هدیه گرون قیمت نیست 

پسر من از این پلاسکویی ها براش ابزار خریدیم 12هزار تومن اونقد خوشش اومد و باهاش سرگرم شد 

بنظرم زیاد روی کادو مانور نده 

آفرین به تو ، کاش همه مثل شما فکر میکردن تولدش مبارک، انشالله همیشه سلامت باشه اسباب بازی، کیک، با ...

فدات شم...سلامت باشی...

دوست ندارم بچه اولویتش رو بخاطر مشغول بودن ما از دست بده... اون واسه من از اسباب کشی مهم تره...  ...

بنظر من کیفیتش مهم تر از تاریخشه 

چند روز دیرتر بگیری ولی بتونی یه جشن تولد سه نفره توپ براش بگیری با کلی عکس بنظر من بهتره

حتما عکس فراموش نکن 

چون حافظه بچه ها کوتاه یادشون میره 

عزیزم حالا هر روزی که میگیری ایشالله به سه تارهاتون خوش بگذره و خیر همو ببینید 

میگم حالا که داری اسباب کشی میکنی بهتر نیست بری خونه جدید اونجا جشن بگیری براش؟ یه چند روز دیرتر طور ...

بچه که متوجه نمیشه... ولی برای من خیلی مهمه ...با همسرم تصمیم گرفتیم تمام روزهای مهم مثل تولدها... سالگرد ازدواج... رو حتما جشن بگیریم... تو هر شرایطی حتی با یه کادو خیلی ارزون ..یا فقط خودمون سه تایی... ارزش تولد به روزش  هست وگرنه با بقیه روزها فرقی نداشت... خونه جدید هم برم کسی نمیاد که ...خودمونیم باز.... یه جورایی گودبای پارتی این خونمونم میشه...اخرین عکسهامون در این خونه...

بچه هم بزرگ بشه میبینه با اینکه اسباب کشی داشتم ولی تولدش رو فراموش نکردیم...

2 سالشه هنوز حرف نمیزنه زیاد... نمیدونم چی بگیرم خوشحال بشه؟؟ بادکنک خریدم...از این کپسول های هلیوم ...

اگه دوست داشتی تلگراممو بدم واسش عکس طراحی کنم با قیمت مناسب با تم تولد

کدوم فشفشه رو میگی؟ اونایی ک جرغه دارن نه ها  اونایی ک رنگی رنگی هستش تهش قرمزه  نه اصل ...

راست میگی..ولی اصلا نمیدونم چی خوشحالش میکنه..پسر من توپ دوست داره ولی 10 تا توپ داره

بنظر من کیفیتش مهم تر از تاریخشه  چند روز دیرتر بگیری ولی بتونی یه جشن تولد سه نفره توپ براش ب ...

ممنون....

خونه رو کلا جمع کردم خالیه...گفتم شاید اینطوری بهتر بتونم با بادکنک و اینا فضای مورد علاقه شو درست کنم...