2777
2789
عنوان

درد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 90 پست
هرچی بهش میگفتم انگار مغز خر خورده بود یعنی حرام میخواست بره سر اصل مطلب یک سال تموم محرومش کردم الا ...

وایییی 

ولی اسی خواسته هاتو بهش بگو اون شوهرت 

بهش بفهمون لازمه 

خودت پیش قدم شو تا اونم یاد بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو استارتر اوایل گریه میکردم الان فقط درد داده وسوزش طوریکه یه روز کامل دسشویی رفتنی سوزش دا ...

اره منم سوزش شدیددددددد داشتم ولی بعد رفع عفونتم یک ذره سوزش ندارم حتی سر سوزنی ولی قدیم اینقددددددر سوزش داشتم تا ساعت ها سوزش داشتم

اره منم سوزش شدیددددددد داشتم ولی بعد رفع عفونتم یک ذره سوزش ندارم حتی سر سوزنی ولی قدیم اینقددددددر ...

میفهمم دقیقا مثل من ماه دیگه میرم دکتر الانم تحمل میکنم که حداقل ماهی یه دفعه رابطه سرجاش باشه  

وایییی  ولی اسی خواسته هاتو بهش بگو اون شوهرت  بهش بفهمون لازمه  خودت پیش قدم شو ت ...

به خدای بالا سرم هزاران بار گفتم.ولی دیوار هی بشین باهاش حرف بزن اگه اثر داره حتی مطالب در میوردم نیاز های یک زن ولی اصلا فایده نداشت بین انسان و گوسفند فرق هست زمین تا اسمون.الان فهمیده ولی مننننن عین سگ شدمه🤬🤬🤬🤬🤬

میفهمم دقیقا مثل من ماه دیگه میرم دکتر الانم تحمل میکنم که حداقل ماهی یه دفعه رابطه سرجاش باشه   ...

خب ببخشید یک ماه یکبار خب هر مردی باشه فوری کارش تموم میشه که.دو دقیقه ای میشه 🥴🥴🥴🥴

عفونت خیلی بد هست من میشد روزی پنج بار بیشتر لباس عوض میکردم میزاشتم افتاب میخورد اتو میکردم هرکاری بگی میکردم.ولی فایده انچنانی نداشت به حدی من اذیت شدم که بعد چهار سال هنوز وسواسی خاصی دارم روزی میشه چند بار عوض میکنم هیچ نمونه خیسی نباشه و از این داستانا

عفونت خیلی بد هست من میشد روزی پنج بار بیشتر لباس عوض میکردم میزاشتم افتاب میخورد اتو میکردم هرکاری ...

ای بابا چ بد لابد منم عفونته

😊خدایا ممنونم که منو به آرزوم رسوندی😊
حتی میخواد پوزیشن عوض کنه نمیزارم  من میگفتم ازدواج کنم دردسرمون کم میشه ولی الان بیشترم شده😭 ...

اسی یکم آستانه تحمل ببر بالا بذار کارشو بکنه 

تو خودتو سفت میکنه  و.... اصلا شاید هنوز دخترایی

خودتو ریلکس کن  شل کن آروم باش  

پشیمون میشه بدبخت  گریه تورو میبینه 

شاید با عوضرشدن پوزیشن راحت تر باشی  امتحان کن 

اسی یکم آستانه تحمل ببر بالا بذار کارشو بکنه  تو خودتو سفت میکنه  و.... اصلا شاید هنوز دخ ...

تحملم بالاس😬😬 ولی باز اذیتش میکنم

😊خدایا ممنونم که منو به آرزوم رسوندی😊