2777
2789
عنوان

درد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 90 پست
این خعلی خوبه همسرت  هواتو داره  باید آمادگی داشته باشی شل کنی   یا عفونت داریی یا ...

از دکتر رفتن میترسم شوهرم گفت میبرمت ولی کرونا اااا 

😊خدایا ممنونم که منو به آرزوم رسوندی😊
شوهر من گوسفند بود اصلا معاشقه تو کارش نبود با ژل احساس راحتی میکرد😅😅😅

شوهر من کلی معاشقه میکنه آماده میکنه ولی آخر گند میزنم تو کارش ضدحال میخوره بچم 😂😂😂

تازه من اولین بار خون نیومد ازم هیچی نگفت 

گفت بعضیا خون ندارن

☹☹☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من گوسفند بود اصلا معاشقه تو کارش نبود با ژل احساس راحتی میکرد😅😅😅

خعلی بده  بدون معاشقه یهوووو بره سر اصل مطلب جذابیتش به معاشقه نم نم آماده کردنه 

همسرتون بلد نیست شما بهش یاد بدید 

متن های هست تو اینستا تو رابطه معاشقه کمک میکنه 

حتما درخواست معاشقه بکن  لازم اصلا 

ان شاءالله ازدواج میکنی عزیزم ممنونم

بله من عفونت داشتم.گاهی بدون نشانه است حتی پزشک دیدم تشخیص نتونسته بده.ولی ترشحاتت باید مثل سفیده تخم مرغ نپخته باشه.کل ماه ترشح داشته باشی یعنی عفونت خارش و بو هم نداشته باشه فقط وسطای سیکل ماهیانه مقداری ترشحاتی که برات توضیح دادم مخصوصا بعد ازدواج عفونت بیشتر میشه.شاید بکارتتو داری هنوز و اذیت میشی

ای بابا چه بد من حتی با ژل درد دارم

منم همینطور بودم یک ژل خاص هست میخرم حتی تو استان ما نیست رفتم مسافرت قدیم تهیه کردم اضافه تر گرفتم تا مسافرت بعدی بازم میخرم🙈🙈🙈🙈

شوهر من کلی معاشقه میکنه آماده میکنه ولی آخر گند میزنم تو کارش ضدحال میخوره بچم 😂😂😂 تازه من اولی ...

گوسفند شاخ و دم نداره دیگه الان بهتر شده یعنی کاملا خوب شده این دفعه من شدم گوسفند🤣🤣🤣🤣🤣

خعلی بده  بدون معاشقه یهوووو بره سر اصل مطلب جذابیتش به معاشقه نم نم آماده کردنه   ه ...

هرچی بهش میگفتم انگار مغز خر خورده بود یعنی حرام میخواست بره سر اصل مطلب یک سال تموم محرومش کردم الان آدم شده ولی من دیگه مثل گاو شدم هیچ جوره خوب نمیشم هفت سال تموم تحملش کردم🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

از دکتر رفتن میترسم شوهرم گفت میبرمت ولی کرونا اااا 

منم از دکتر میترسم 

ولی خب سرچ کنی تو گوگل ی سایت هست به کسایی که نمیتونن رابطه داشته باشن کمک میکنن خیلیا هستن اینجوری هستن 

ولی تا همسرت سرد نشده سعی کن رفع کنی این مشگل 

منم همینطور بودم یک ژل خاص هست میخرم حتی تو استان ما نیست رفتم مسافرت قدیم تهیه کردم اضافه تر گرفتم ...

اسمشو بگو منم بخرم شاید مشکلم حل شد

شوهر من کلی معاشقه میکنه آماده میکنه ولی آخر گند میزنم تو کارش ضدحال میخوره بچم 😂😂😂 تازه من اولی ...

شما بیا ضرر نداره برات برو عطاری معروفترین عطاری شهرتون دارو دارن میدن حتی اگه عفونت نداشته باشی برای بدنت فوق العاده هست ترکیبی بهت میدن دیگه همین بابونه اویشن رازیانه زیره از این چیزاست ترکیب میکنه هیچ ضرری نداره فوق العاده است من عفونتم با همین داروهای عطاری رفت.ماه اولی که بهم داد بلانسبت رفتم ادرار به خدا مثل چایی پودر شده یهو ریخت ازم خودم وحشت کردما اینقدر ترسیدم بعد رفتم میدونست گفت چیزی نریخت ازت.الان چهار ساله ذره ای عفونت ندارم خودم باورم نمیشه به خدا