2777
2789
عنوان

درد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 90 پست
مگه میشه خب مرد یک ماه کاری نکرده🙄🙄🙄

منم مثلا ی وقتا میبینی بیست روزی هست رابطه نداریم انجام میدیم سریع تموم میشه ولی ی وقتا بعد همون بیست روز میخوا انجام بدیم طولانی میشه

و من چقدر اینجور مواقع شک میکنم

بعد میگم خب این سرکار میره و خونه جایی نمیره ...نمیدونم شک خیلی بده....ایشالا که چیزی نیست😐😑

اسی یکم آستانه تحمل ببر بالا بذار کارشو بکنه  تو خودتو سفت میکنه  و.... اصلا شاید هنوز دخ ...

اره ولی خب بنده خدا دردش زیاده من که دو دقیقه تموم میشد تموم بدنم میسوخت اذیت بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اگه چندبار درهفته باشه کمتراذیت میشی تا اینکه دیر به دیر باشه

شوهر من هر روز میخواد 

هر روزم این جریانارو داریم😔

😊خدایا ممنونم که منو به آرزوم رسوندی😊
منم مثلا ی وقتا میبینی بیست روزی هست رابطه نداریم انجام میدیم سریع تموم میشه ولی ی وقتا بعد همون بیس ...

والا من میفهمم بعد این همه سال حتی اگه تو خواب خرابکاری کرده باشه کاملا مشخصه دیگه🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

به نظر من اگه چندبار درهفته باشه کمتراذیت میشی تا اینکه دیر به دیر باشه

من دیر به دیر میشدددددد خیلی بیشتر اذیت میشدم انگار کیپ میکردم اتفاقا زودتر میشد درد منم کمتر میشد عذابم رابطه بعد از پاکی بودددددددددد.فکر میکنم عفونته همین ژل ها کمک میکردن به عفونتم ولی الان عفونتم رفته یک ماه هم کاری نکنم فرقی نداره با دیروز اینکارو کرده باشم تجربه های بالای چندین ماه دارم اوایل اصلا نمیشه صد برابر سخت تر میشه

والا من میفهمم بعد این همه سال حتی اگه تو خواب خرابکاری کرده باشه کاملا مشخصه دیگه🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

اون خب دیگه معلومه همه متوجه میشن

ولی نفهمیدم اخر چرا وقتی فاصله میوفته ی وقتا زود تموم میشه ولی ی وقتا نه

درصورتی که به نظرم درستش اینه زود باشه

نمیدونم والا سر در نمیارم

چه جوری مشخصه به ماهم یادبده

از میل همسر مشخصه حس میکنی دیگه.نمیدونم چطور بگم وقتی اینکارو میکنه رفتارش متفاوته دیگع خواسته هاش خوابیدنش همه چیش .وقتی تو خواب براش اتفاق میوفته فرداش دقیقا حس میکردم که میگفت تو خواب خراب کرده