2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری کی تموم میشه

265 بازدید | 8 پست

سلام خانما من الان هفته چهارده هستم از هفته سیزده تهوعم کم شده اما تموم نشده دیگه دیوونه شدم، پس کی تموم میشه؟! دمیترون هم خیلی فایده نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماازهفته چند حالت بده؟؟۶هفته۵روزم هنوز علائم ندارم میگن زوده؟فک نمیکنم حاملم خیلی استرس دارم

توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
شماازهفته چند حالت بده؟؟۶هفته۵روزم هنوز علائم ندارم میگن زوده؟فک نمیکنم حاملم خیلی استرس دارم

از آخرای شش هفته

بعضیا حالت تهوع ندارن اصلا، انشاالله شما هم نداشته باشی، خیلی خیلی بده حالت تهوع

از آخرای شش هفته بعضیا حالت تهوع ندارن اصلا، انشاالله شما هم نداشته باشی، خیلی خیلی بده حالت تهوع

بخدا راصی ام تهوع داشته باشم بدونم رشدداره بچه اینجوری نمیدونم اصلاباردارم ولی سردخترمم یکبار حالم بدنشد

توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥