2777
2789
عنوان

کیا جدا از همسرشون میخوابن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 43 پست

منم یکسال و نیمه که جدا میخوابیم با شوهرم

اولش به خاطر بارداری و اینکه شوهرم میترسید ناقل باشه و به من انتقال بده

بعدش هم به خاطر بچه که خیلی وول میخوره و دو متر جا میخواد   

خیلی عادی شده برامون . نمیدونم چند وقت دیگه دوباره بر میگردیم به روال سابق   

جدا خوابیدن اصلا اصلا اصلا به هیچ وجه درست نیست 

من مامان بزرگ و اقاجونم انقد قشنگ حتی تواین سن هم پیش هم میخوابن کاری ندارن حلو عروس پسر هرکی خیلی خوشم میاد ازاین اخلاقشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم جدا میخابیم از همون اول زندگی چون شوهرم اختلال خواب داره 

دوست دارم پیشش بخابم ولی خب نمیشه و الان بعد از۱۰سال باعث سردی نشده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
جدا خوابیدن اصلا اصلا اصلا به هیچ وجه درست نیست  من مامان بزرگ و اقاجونم انقد قشنگ حتی تواین س ...

واقعا بعضی استثنا هستن میشناسم حتی جلو بچه های بزرگ تو بغل هم میخوابید برعکس تصور هیچ وقت بچه ها درگیر خوابیدن اونا نمیشدن که چرا اینجوری خوابیدن

🥰😍
جدا خوابیدن اصلا اصلا اصلا به هیچ وجه درست نیست  من مامان بزرگ و اقاجونم انقد قشنگ حتی تواین س ...

من مشکلی ندارم پیش هم بخوابیم

اولش شوهرم که پیش منو دوقلوهامون میخوابید از بس بچه‌هام تا صبح نق میزدن

اونم میخواست بره سرکار 

همش خسته بود دیگه اینجوری شد که جدا خوابیدیم 

همسر من از وقتی کرونا اومده دورکار شده و  بیشتر شبها کار میکنه ( برنامه نویس هستن ) من که صبح زود بیدار میشم برم سر کار تازه ایشون میاد بخوابه، اینه که یکسال و نیمه باهم نمیخوابیم اما اصلا سرد نشدیم و ربطی به این مسئله نداره متاسفانه خیلی ها همیشه کنار هم میخوابن اما به هم پشت میکنن و هیچ گرمی بینشون نیست مهم رضایت دو طرفه من که خیلی راضی هستم چون همسرم موقع خواب خر خر هم میکنه نمیزاره من بخوابم      

واقعا بعضی استثنا هستن میشناسم حتی جلو بچه های بزرگ تو بغل هم میخوابید برعکس تصور هیچ وقت بچه ها درگ ...

آخه چون از اول دیدن و عادت کردن ،براشون یه چیز عادی شده و اگه غیر از این باشه براشون جای تعجب داره.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

واقعا بعضی استثنا هستن میشناسم حتی جلو بچه های بزرگ تو بغل هم میخوابید برعکس تصور هیچ وقت بچه ها درگ ...

اره ولی اقاجونم اینا تو بغل هم نمیخوابن جلو بقیه ولی صدرصد باید کنارهم باشن همه هم همیشه تغریف میکنن ازشون حتی عروساشونم ب پسراشون میگن از مامان بابات یاد بگیر یکم😂

به نظدم کار درستی نیست قانون مداری توی زندگی مخصوصا الانکه بچه دارید خیلی مهمه

من بچه امو از ۶ ماهگی جداخوابوندمش تو اتاقش

هم اینجوری سرد میشید همم بچه ها عادت میکنند به وجود شما

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه