ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همسر من از وقتی کرونا اومده دورکار شده و بیشتر شبها کار میکنه ( برنامه نویس هستن ) من که صبح زود بیدار میشم برم سر کار تازه ایشون میاد بخوابه، اینه که یکسال و نیمه باهم نمیخوابیم اما اصلا سرد نشدیم و ربطی به این مسئله نداره متاسفانه خیلی ها همیشه کنار هم میخوابن اما به هم پشت میکنن و هیچ گرمی بینشون نیست مهم رضایت دو طرفه من که خیلی راضی هستم چون همسرم موقع خواب خر خر هم میکنه نمیزاره من بخوابم
واقعا بعضی استثنا هستن میشناسم حتی جلو بچه های بزرگ تو بغل هم میخوابید برعکس تصور هیچ وقت بچه ها درگ ...
اره ولی اقاجونم اینا تو بغل هم نمیخوابن جلو بقیه ولی صدرصد باید کنارهم باشن همه هم همیشه تغریف میکنن ازشون حتی عروساشونم ب پسراشون میگن از مامان بابات یاد بگیر یکم😂
به نظدم کار درستی نیست قانون مداری توی زندگی مخصوصا الانکه بچه دارید خیلی مهمه
من بچه امو از ۶ ماهگی جداخوابوندمش تو اتاقش
هم اینجوری سرد میشید همم بچه ها عادت میکنند به وجود شما
درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه