بارداری سن بالای چهل و پنج اتفاقا تو این دوره زمونه ممکن شده. بدن زن با پربود منظم رحم تخمدان سالم و تخمک گذاری خوب اتفاقا طبیعی باردار هم میشه. یه خانمی تو روستا میشناسم سن چهل و شش با شوهر هغتاد ساله کاملا طبیعی پسر سالم اورده.
معمولا سایت ها فقط بلدند مردم رو بترسانند. توقع دارین سایت متعلق به کلینیک زنان که دقیقا برای درامدزابی راه اندازی شده بیاد به شما بگه احتمال بارداری طبیعی سن بالا کاملا وجود داره؟ معلومه سریع تشویق به دکتر و لقاح مصنوعی و اهدای تخمک میکنه تا پولش رو جیب بزنه.
خیلی خانم های جوان هم سالها طول میکشه تا باردار می شوند خیلی سن بالاها هم راحتتر باردار شدند. یکی زیر سی سال مرتب سقط میکنه و زایمان سخت داره یکی نزدیک چهل و پنج فقط ویار اذیتش میکنه. اصلا به مقالات سایت ها کاری نداشته باشین.
من خودم چهل و پنج باردار شدم متاسفانه جنگ شد با تکرار صدای موشک ها و حمله هوایی تو محله مون استرس گرفتم سقط کردم و اینکه همزمان چون نمیدونستم باردارم جسم سنگین بلند کرده بودم. دلیلش شرایط جنگی و فعالیت سنگین بود نه اینکه باردار نشم.
شما برو آزمایش و سونو بده چکاپ کامل هورمونی بده میگه بدنت سالمه یا نه. من که گفتند مشکلی ندارم چون پریود کاملا متظم و فولیکول غالب و علایم ازاد شدن تخمک رو هم همیشه دارم. چون بچه هم دارم احتمال بارداری دوباره کاملا وجود داره.
استرس نداشتن خیلی مهمه. بسپارید به خداوند. بین سه تا شش ماه امتحان کنید اگه نشد اقا ازمایش اسپرم بده و در صورت لزوم تحت نظر متخصص ناباروری باشید.
اینم بگم تا دلتون بخواد خانم سراغ دارم که بین سن چهل و پنج تا پنجاه و حتی چند مورد بالای پنجاه باردار شدند. دوستم سن چهل و شش سالگی با دیابت و با تزریق انسولین یک پسر سالم و نخبه به دنیا اورده الان تمام قران و انجیل و تورات رو از حفظه. اینقدر به ادمهایی که انرژی منفی میدند و از اختلاف سنی میگویند توجه نکنید. مهم خواسته خودتون هست نه دیکران. اختلاف سنی ربطی نداره بچه با اجتماع خو میگیره تا آخر که با پدر مادر نیست ....برعکس، اگه دقت کتین بچه ها اتفاقا با پدر بزرگ مادر بزرگ ها که اختلاف سنی خیلی بالایی دارند واقعا راحت هستند. این حرف ها فقط انرژی منفیه و شما برگردنید به خودشون و اعتماد به نفس داشته باشین. شما دقت کنید پدر مادرها الان بچه ها رو پیش والدین خودشون میگذارند صبح تا شب سر مارند برمیگردند باز بچه همون پدر بزرگ مادر بزرگ رو میخواد....اونوقت اینها از اختلاف نسل برا ما حرف میزنند...