2777
2789

میتونید سرچ کنید یه قسمتاییشو.تا پاییز پخش نمیشه فصل ۶ از پاییزدوباره پخش میشهکتاب معرفی میکرد و خودشم راجبشون صحبت میکرد.فکر نمیکنم صدا و سیما تا حالا برنامه ای به این پر پحتوایی ساخته باشه.هر قسمتش کتابی معرفی میکنه بنظدم برای شروع منبع خوبیه

سگ خانزاد ادامه داره یه کتاب نیست دوتان یکی هم لازانیاست اسمش،من قلم آبنبات چوبی رو‌بیشتر دوست داشتم ...

اروین یالوم فوق العادست. مخصوصا کتاب روان درمانی اگزیستانسالیسمش. اگه بخونیش. کلا سبک زندگی ادم تغییر میکنه🧐 .دروغگویی روی مبل رو نخوندم متاسفانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اروین یالوم فوق العادست. مخصوصا کتاب روان درمانی اگزیستانسالیسمش. اگه بخونیش. کلا سبک زندگی ادم تغیی ...

مال همین آقای یالوم هست منم نخوندم ولی از الان ذوقشو دارم شروع کنم یکم این چند روز ناخوش احوالم برای همین تأخیر کردم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میتونید سرچ کنید یه قسمتاییشو.تا پاییز پخش نمیشه فصل ۶ از پاییزدوباره پخش میشهکتاب معرفی میکرد و خود ...

من فقط در همین سبک ها دوست دارم بخونم کتابهای دیگه رو اصلا میل به خوندن ندارم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من فقط در همین سبک ها دوست دارم بخونم کتابهای دیگه رو اصلا میل به خوندن ندارم

اکثرا هم همین بود.چون خودش معلم بود خیلی از مباحثش روانشناسیرفتار بود و خلاصه کتابو میگفت خیلی راحت میتونستی انتخاب کنی بسته به سلیقه ت.من که خیلی دوسداشتم 

مال همین آقای یالوم هست منم نخوندم ولی از الان ذوقشو دارم شروع کنم یکم این چند روز ناخوش احوالم برای ...

من دارم کتاب نیمه تاریک وجود رو میخونم. ولی نمیدونم چیکار کنم منو به هیجان بیاره. مثلا کتابای یالوم یه جوریه که ادم نمیتونه بزارش کنار و همش تو ذهنت میگی هیییییین😲😲😲😲 .. ولی جدیدا هر کتابی شروع می‌کنم اصلا ذوق ندارم بابتش.

من دارم کتاب نیمه تاریک وجود رو میخونم. ولی نمیدونم چیکار کنم منو به هیجان بیاره. مثلا کتابای یالوم ...

چه خوب مشتاق شدم کتابهای بیشتری تهیه کنم از اروین خان😁