2777
2789
خوندی کتابشو یا فیلم دیدی برام معرفی کنی؟ گروه بزن تو تل برای هم معرفی کنیم کتابهای خوب رو

کتاب جنایت و مکافاتو خیلی دوسداشتم.انسان در جستجوی معنا....تحصیل کرده.... بیمار خاموش.... فیلمم ۱۲ angry man عالیه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب جنایت و مکافاتو خیلی دوسداشتم.انسان در جستجوی معنا....تحصیل کرده.... بیمار خاموش.... فیلمم ۱۲ a ...

مرسی عزیزم 🙏

منم جدیدا فیلم تیمارستان استون هرست رو دیدم البته خیلی سال پیش یه تیکه هاییشو شبکه ی چهار میداد نتونستم کامل متوجه داستان بشم بعد اونروز تو گوگل چرخی میزدم دیدم و دانلود کردم خیلی عالیه 👌

کتاب هم یکی مازوخیسم  و یکی هم آبنبات چوبی خوندم خوب بود

یه کتاب خاطرات روانشناسی بود که داستان بیمارهاشو نوشته بود واقعا آبکی و بدرد نخور بود اسم داستان بنفشه بود😕حیف از وقتی که پاش گذاشتم، جدیدا هم یه کتاب به اسم تیمارستانی ها میخونم تا اینجا که وقت تلف کردم واقعا آب دوغ خیاریه انگار یه بچه دبیرستانی انشا نوشته افتضاحه این دوتا رو نخونید که وقتتون حروم میشه،

کتاب لازانیا و سگ خانزاد هم دوتا کتاب هستن ولی ادامه ی همدیگه هستن نسبتا خوب بود اما عالی نبود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

گروه تل زدید منم تگ کنید لطفاً لینک بدید بهم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مرسی عزیزم 🙏 منم جدیدا فیلم تیمارستان استون هرست رو دیدم البته خیلی سال پیش یه تیکه هاییشو شبکه ی ...

ممنون عزیزم.اسکرین گرفتم حتما میخونم.کتابای دیجی کالا خیلی خوبن واقعا تخفیفشون عالیه پیشنهاد میکنم اگه دنبال کتابی هستین اول اونجا سرچ کنید.و جنایت و مکافات صوتیشو گوش دادم خواستین کانالشو میدم صدای کتاب واقعا عالی بود اینقدر زیبا بود بیانش توی ذهنم انگار فیلمشو دیدم اینقدر تصاویر واضحی ازش دارم

مرسی عزیزم 🙏 منم جدیدا فیلم تیمارستان استون هرست رو دیدم البته خیلی سال پیش یه تیکه هاییشو شبکه ی ...

رمان سگ خانزاد و ابنبات چوبی رو خوندم. بد نبودن ولی قوی نبودن  سگ خانزاد خیلی عجیب بود. فیلم روانی امریکایی و ذهن زیبا و مرثیه ایی برای یک رویاهم ژانر روانشناسی و بیماری روانی داره و پیشنهاد میشه. همچین کتاب درمان شوپنهاور

ممنون عزیزم.اسکرین گرفتم حتما میخونم.کتابای دیجی کالا خیلی خوبن واقعا تخفیفشون عالیه پیشنهاد میکنم ا ...

مرسی گلم 💝

ان شاءالله گروه زدی ازت میگیرم

رمان سگ خانزاد و ابنبات چوبی رو خوندم. بد نبودن ولی قوی نبودن  سگ خانزاد خیلی عجیب بود. فیلم رو ...

سگ خانزاد ادامه داره یه کتاب نیست دوتان یکی هم لازانیاست اسمش،من قلم آبنبات چوبی رو‌بیشتر دوست داشتم اون یکی خیلی قوی نبود،

مرسی بخاطر معرفی فیلم ها و کتاب🙏

درمان شوپنهار از اروین یالوم؟ کتاب دروغگویی روی مبل رو خریدم چند روزیه بدستم رسیده هنوز وقت نکردم بخونم ولی خیلی مشتاقم تعریفشو از دوستم شنیدم

کسی برنامه کتاب باز رو میدید؟ شبکه نسیم؟دکتر شکوری

گاهی می دیدم