2777
2789
عنوان

بیاین اهنگ بازی... 🔊🎶🎵

748 بازدید | 153 پست

ی اهنگی میگم

با اخرین کلمه اون اهنگ ی اهنگ دیگه بخون

همو ریپ کنید

و ادااااامه

خب....چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم_______با م باید بگید...

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

من کلا آهنگ بیکلام گوش میدم😂😂

مهربون سابق هستم   یک عدد عاشق جانی دپ       جذاب لعنتی 😁😍😍😍😍😍😠😍😍😍😍😍       کاربر خانم هستم                                                عکس پروفایلمو میبینی!؟😍 یه لحظه دیدم عکس  پروفایلم تایید شده قلبم لرزید ، قلبم لرزید وقتی لبخندشو دیدم😃😃😍                                                          تاب تاب عباسی................. خداا خستم از بازی........ دنیا چقدر تابم داد............... کاشکی منو بندازی.....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه میخوام نه میتونم تورو از یاد ببرم

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

من بی چک و چونه میگیرم مغز و نشونه

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

اومدم سرکوچتون دم خونتون خونه نبودید

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد