2777
2789
ختم های این ذکر شریف را «400»، «700»، «1001»، «3000»، «4000» و «7000» بار گفته شده است که بستگی به د ...

ولی اون خانمی که تایپیک زده بود گفت دوستش ۱۲۰ هزار با گفته 

دعاش مستجاب شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حالت های دیگه هم میشه خوند

آره نوشته وسط کار و کلا ذکر لبت باشه خیلی تاثیر تو زندگی داره ولی شماحاجت خاصی دارین هرقدر که میخواهین و هرطور که دوست دارین بگین 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ممنون انشاالله هرچی از خدا می خواهی بدی بهت بده 🥺

عزیزم آبجی نازم 🌺 نگران هیچی نباش تو ازته دل بخون به عشق خدا و امام حسین بخون انشاالله که حاجت روا میشی قربونت برم🌹🌹🌹🌹💓💓

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیزم آبجی نازم 🌺 نگران هیچی نباش تو ازته دل بخون به عشق خدا و امام حسین بخون انشاالله که حاجت روا ...

ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😜

ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😜

سلام میدونم این تاپیک برای دوسال پیش هست ولی منم میخوام ختمش و شروع کنم میخوام بدونم شما این ختم و خوندین استا ؟حاجت گرفتین؟ممنون

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
خالم خوند خیلی خوب بود

همین تعداد؟حاجت گرفت؟تیکه دومش هم میگفت؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
زیاد خونده عزیزم دیگه همون لااله الا انت سبحنک انی کنت من الظلمین

ممنونم