2777
2789
ختم های این ذکر شریف را «400»، «700»، «1001»، «3000»، «4000» و «7000» بار گفته شده است که بستگی به د ...

ولی اون خانمی که تایپیک زده بود گفت دوستش ۱۲۰ هزار با گفته 

دعاش مستجاب شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در حالت های دیگه هم میشه خوند

آره نوشته وسط کار و کلا ذکر لبت باشه خیلی تاثیر تو زندگی داره ولی شماحاجت خاصی دارین هرقدر که میخواهین و هرطور که دوست دارین بگین 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ممنون انشاالله هرچی از خدا می خواهی بدی بهت بده 🥺

عزیزم آبجی نازم 🌺 نگران هیچی نباش تو ازته دل بخون به عشق خدا و امام حسین بخون انشاالله که حاجت روا میشی قربونت برم🌹🌹🌹🌹💓💓

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیزم آبجی نازم 🌺 نگران هیچی نباش تو ازته دل بخون به عشق خدا و امام حسین بخون انشاالله که حاجت روا ...

ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😜

ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😜

سلام میدونم این تاپیک برای دوسال پیش هست ولی منم میخوام ختمش و شروع کنم میخوام بدونم شما این ختم و خوندین استا ؟حاجت گرفتین؟ممنون

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
خالم خوند خیلی خوب بود

همین تعداد؟حاجت گرفت؟تیکه دومش هم میگفت؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
زیاد خونده عزیزم دیگه همون لااله الا انت سبحنک انی کنت من الظلمین

ممنونم