2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی ذکر بزرگیه خیلی حتی اگرمداومت کنی تو سجده از ۱۰۰۰به بالا چشم بصیرت پیدا میکنی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بعضیا میگن‌ذکر‌سنگینیه. نمیدونم‌راسته یا نه

یعنی چی؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

سلام عزیزم 120 هزار دریک جلسه؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
واقعا یعنی برا مامانم نذر کنم خوب میشه

آبجی جونم انشاالله که حال مادرتون خوب بشه به حق این ماه عزیززز؟🌺⁦🤲🏼⁩⁦🤲🏼⁩این ذکر خیلی ذکر بزرگ و سنگینه اگر مداومت بشه و خیلی زیاد تکرار بشه بیشتر به حالت سجده باعث بازشدن چشم میشه خیلی از علما شاید چند ساعت به حالت سجده فقط این ذکرو تکرار میکردن🌹

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بیشتر توضیح بده یعنی چی از هزار به بالا چشم بصیرت پیدا میکنی

خیلی ذکرخاصیه دیگه درموردش تحقیق کنید جالبه 🌹🌹