خیلی ذکر بزرگیه خیلی حتی اگرمداومت کنی تو سجده از ۱۰۰۰به بالا چشم بصیرت پیدا میکنی
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
آبجی جونم انشاالله که حال مادرتون خوب بشه به حق این ماه عزیززز؟🌺🤲🏼🤲🏼این ذکر خیلی ذکر بزرگ و سنگینه اگر مداومت بشه و خیلی زیاد تکرار بشه بیشتر به حالت سجده باعث بازشدن چشم میشه خیلی از علما شاید چند ساعت به حالت سجده فقط این ذکرو تکرار میکردن🌹
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
بیشتر توضیح بده یعنی چی از هزار به بالا چشم بصیرت پیدا میکنی
خیلی ذکرخاصیه دیگه درموردش تحقیق کنید جالبه 🌹🌹