2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی ذکر بزرگیه خیلی حتی اگرمداومت کنی تو سجده از ۱۰۰۰به بالا چشم بصیرت پیدا میکنی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بعضیا میگن‌ذکر‌سنگینیه. نمیدونم‌راسته یا نه

یعنی چی؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

سلام عزیزم 120 هزار دریک جلسه؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
واقعا یعنی برا مامانم نذر کنم خوب میشه

آبجی جونم انشاالله که حال مادرتون خوب بشه به حق این ماه عزیززز؟🌺⁦🤲🏼⁩⁦🤲🏼⁩این ذکر خیلی ذکر بزرگ و سنگینه اگر مداومت بشه و خیلی زیاد تکرار بشه بیشتر به حالت سجده باعث بازشدن چشم میشه خیلی از علما شاید چند ساعت به حالت سجده فقط این ذکرو تکرار میکردن🌹

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بیشتر توضیح بده یعنی چی از هزار به بالا چشم بصیرت پیدا میکنی

خیلی ذکرخاصیه دیگه درموردش تحقیق کنید جالبه 🌹🌹