2777
2789

من ۳۷ سالمه و از دست جوش صورت خسته شدم

الان ۲۰ ساله جوش میزنم و همه کار کردم

این اواخر دوبار هم متخصص پوست رفتم فقط هر بار ۵۰۰ ۶۰۰ تومن نسخه نوشت و هیچ اتفاق امیدوار کننده ای نیفتاد

پوستم خیلی خشکه اما نمیدونم چرا جوش میزنه

ازمایش هورمونی اکی بود

پریودام منظمه

هیچ وقت با ارایش نمیخوابم هرگز

همیشه برای خشک کردن از دستمال استفاده میکنم

مرطوب کننده ام ابرسان لافارر استفاده میکنم

شوینده هم سینره

توروخدا بگید چیکار میکنید اینقدر جوش نمیزنید🤔🤔

سردی بخور

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

آزمایش هورمونی دادی 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوینده زیاد نمیزنی؟

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

چند ماهی به پوستت استراحت بده اصلا هیچی نزن 

بخدا این جوری بدتر میشه هرچی دستت اومده میزنی پوست خسته میشه

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

منم از۱۱سالگی جوش میزنم وحشتناک و گنده کلی هزینه کردم مقطعی بود درمانش دیگه بخاطر جوش موقعیت های خوب زندگیم ب باد رفت

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

عجیبه که صورتت خشکه ولی جوش میزنه

منم خیلی خوش میزدم الان ۱ ماهه که دارم از ژل اداپالن استفاده میکنم دیگه جوش نزدم البته من صورتم به شدت چربه

صورتت رو با شوینده میشوری؟شاید باکتریای صطح پوستت زیادن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂