2777
2789
عنوان

چرا همش عصبیم؟

1963 بازدید | 14 پست

دیگه از شخصیت همیشه عصبیم خسته شدم...

اصلا حوصله ندارم و زود از کوره در میرم. هرجور میخوام حرف میزنم بعدش پشبمون میشم...

امشب رفتم هیئت طولش دادن نموندم اومدم با مامانم بحثم شد تو مجبور کردی بیام

توی کارم خیلی کلافم همیشه

کاش یکم آرامش داشتم باکلاس بودم

چکار کنم

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مامانم بحثم شد  😑😁جدیدا مامانم حساس شده 

منم ی مقدار عصبی هستم 

تو چه زمانی بیشتر عصبی میشی من عصرا!

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

عزیزم مشکلت باید توسط یک اهل فن، ریشه ای بررسی بشه ولی به عنوان توصیه دوستانه اگر مدتیه اینجوری شدی سری ویتامین ب مثلا خود ب کمپلکس یا آمپول تقویتی نوروبیون میتونه باعث تمدد اعصاب بشه، البته دمنوشهای گیاهی مثل گل گاو زبونم هست که کمک کنندست

آرزوها به لباس میمانند، گاهی وقتی به آنها میرسی که دیگر اندازه ات نیستند💔
منم مامانم بحثم شد  😑😁جدیدا مامانم حساس شده  منم ی مقدار عصبی هستم  تو چه زمانی ب ...

من همه مواقع... هی نفس عمیق مبکشم میگم امروز مهربونم انرژیم مثبته که بقیه به حس ادم گند میزنن

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
عزیزم مشکلت باید توسط یک اهل فن، ریشه ای بررسی بشه ولی به عنوان توصیه دوستانه اگر مدتیه اینجوری شدی ...

بحاطر کمبود ویتامین باشه که خیلی ب خودم ظلم کردم هی سرزنش میکنم خودمو

من همه مواقع... هی نفس عمیق مبکشم میگم امروز مهربونم انرژیم مثبته که بقیه به حس ادم گند میزنن

من عصرا حالم بدتر میشع والا نمیدونم چرا 

آره واقعا گاهی اوقات طرف مقابلت اصلا به فکر آدم نیستن درکت نمی کنن ،بعد عصبی که شدی مقصر هم میشی مثه من 

ی 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
بحاطر کمبود ویتامین باشه که خیلی ب خودم ظلم کردم هی سرزنش میکنم خودمو

عزیزم اصلا خودت رو نباید سرزنش کنی ممکنه برای همه پیش بیاد این حالت... من مثلا ی زمانی بود صبح تا شب استرس داشتم علتشم نمیدونستم اما دلشوره الکی داشتم یا مثلا شب که میخوابیدم دوست نداشتم دگ صبح چشام رو به دنیا باز شه، همه تعجب میکردن که تو مگه چیت کمه ک اینجوری هستی خودمم نمیفهمیدم چه مرگمه... هیچکی مثل خود آدم نمیتونه به خودش کمک کنه دوست خوبم🤗🤗🤗

آرزوها به لباس میمانند، گاهی وقتی به آنها میرسی که دیگر اندازه ات نیستند💔

عزیزم شما راهی برای مشکلت پیدا کردی؟ 

منم همینطوریم ۳ سال دارو خوردم خوب بود ولی دیگه از دارو خوردن خسته شدم معدمم داغون شده بود ول کردم 

الان انقدر عصبیم بعد جالبه بخاطر اینکه اینطوریم و همه بهم میگن عصبی انقدر بی طاقت شدم دوست ندارم صدای کسیو بشنوم حتی 

حرف عادی میزنن یا محبتم بهم میکنن همش تو ذهنم میگم خفه شو فقط خدا خدا میکنم کسی باهام حرف نزنه

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بعد میدونی چیه

بدترین قسمت بیماری های روحی اینه که هیچکس تا خودش تجربه نکرده باشه درک نمیکنه 

این فاجعس 

وقتی یکی سرماخوردس بی حاله همه میگن برو دکتر ملاحظشو میکنن که زود خوب بشه ولی وقتی یکی بیماری روحی داره همه میگن واای دکتر نری دیوونت میکنن 

عزیزم تا خودت نخوای خوب نمیشی 

مثبت فکرکن 

اینا همه کمک کنندس

نمیدونم که بعضیا قراره پیشرفت کنن اینارو بفهمن  

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.