2777
2789
عنوان

بی بی چک vivere

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 46 پست
من هیچ مشکلی ندارم همه آزمایشا و سونو ها خوب بوده یک بار هم سقط داشتم بار اول هم دیر باردار شدم نمید ...

خدا میخواد چرا نخواد

حتما زمانش برای هممون پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز مثبته 

برای موندن جنین ماهم دعا کن اینبار بریم سونو گرافی قلبش ببینن

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
خدا میخواد چرا نخواد حتما زمانش برای هممون پیش میاد

ان شاءالله هرچی خیره 

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸

مثبته انگاری 

الان نزن مدیکور 

فردا صبح ادرار اول روژان بزن

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
الان مدیکور زدم منفیه

البته خواهر منم بیبی چکش منفی بود رفت آزمایش مثبت بود 

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
الان مدیکور زدم منفیه

شاید ادرارت رقیق بوده صبح زود میزدی بهتر بود

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
بله ۳روز تازه یه روزه سینه هام سنگین شده یکم من ماه پیش لاپاراسکوپی کردم ۱سال و‌نیم اقدامم

هزینه لاپاراسکوپی چقدره؟ میشه بگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم