taroos مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 562 عنوان بی بی چک vivere 2079 بازدید | 46 پست سلام دوستان کسی از اینمارکاستفادهکرده؟شیشه ش خیلی خش داشت بازش کردم اینطوریهیه خط دومکمرنگ داره اما بیرون محدوده بودکسی براش پیش اومده؟ 1400/05/23 | 22:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زرین_ناز عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 15368 بیبی چک فقط مدیکور و روژان لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4873 بسلامتی که مثبت و مبارک باشه به لطف خدا منم از این مارک گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم برام دعا کن مثبت بشه
nooraa72 عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 3140 یه مدیکور بگیر تکرار کن، موعدت عقب افتاده؟ «رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ» 🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
nooraa72 عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 3140 بسلامتی که مثبت و مبارک باشه به لطف خدا منم از این مارک گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم برام دعا کن مثب ... ان شاءالله مثبت بشه برای منم دعا کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم «رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ» 🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
taroos مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 562 یه مدیکور بگیر تکرار کن، موعدت عقب افتاده؟ بله ۳روزتازه یه روزه سینه هام سنگین شده یکممن ماه پیش لاپاراسکوپی کردم۱سال ونیم اقدامم
taroos مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 562 ان شاءالله مثبت بشه برای منم دعا کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم انشاالله که باردار میشید مشکلتون چیه؟
nooraa72 عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 3140 بله ۳روز تازه یه روزه سینه هام سنگین شده یکم من ماه پیش لاپاراسکوپی کردم ۱سال ونیم اقدامم ان شاءالله حامله باشی عزیزم «رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ» 🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
nooraa72 عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 3140 انشاالله که باردار میشید مشکلتون چیه؟ من هیچ مشکلی ندارم همه آزمایشا و سونو ها خوب بوده یک بار هم سقط داشتم بار اول هم دیر باردار شدم نمیدونم چرا خدا نمیخواد «رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ» 🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
نگار80 عضویت: 1395/05/17 تعداد پست: 6258 یه خط کمرنگ هست ایشاالله مثبته... او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
maho0or عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 5391 بله ۳روز تازه یه روزه سینه هام سنگین شده یکم من ماه پیش لاپاراسکوپی کردم ۱سال ونیم اقدامم مبارکه عزیزم توروخدا برا من و همه منتظرا دعا کن ی روز مام بی بی چکمون مثبت شه ...
taroos مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 562 مبارکه عزیزم توروخدا برا من و همه منتظرا دعا کن ی روز مام بی بی چکمون مثبت شه من همیشه برای همه وخودم دعا کردم و میکنماما برای منم هنوز مشخص نیست به خط کمرنگ داره اما بیرون از کادر افتاده بود