2777
2789

بیبی چک فقط مدیکور و روژان

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدیکور بگیر تکرار کن، موعدت عقب افتاده؟

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
بسلامتی که مثبت و مبارک باشه به لطف خدا منم از این مارک گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم برام دعا کن مثب ...

ان شاءالله مثبت بشه برای منم دعا کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
بله ۳روز تازه یه روزه سینه هام سنگین شده یکم من ماه پیش لاپاراسکوپی کردم ۱سال و‌نیم اقدامم

ان شاءالله حامله باشی عزیزم

انشاالله که باردار میشید  مشکلتون چیه؟

من هیچ مشکلی ندارم همه آزمایشا و سونو ها خوب بوده یک بار هم سقط داشتم بار اول هم دیر باردار شدم نمیدونم چرا خدا نمیخواد

بله ۳روز تازه یه روزه سینه هام سنگین شده یکم من ماه پیش لاپاراسکوپی کردم ۱سال و‌نیم اقدامم

مبارکه عزیزم توروخدا برا من و همه منتظرا دعا کن ی روز مام بی بی چکمون مثبت شه

...

مبارکه عزیزم توروخدا برا من و همه منتظرا دعا کن ی روز مام بی بی چکمون مثبت شه

من همیشه برای همه و‌خودم دعا کردم و‌ میکنم

اما برای منم هنوز مشخص نیست 

به خط کمرنگ داره اما بیرون از کادر افتاده بود