2777
2789
عنوان

میخوام به مادرشوهرم اخطاربدم

440 بازدید | 39 پست

همسرم خیلی مهربان و ارامه 

تک پسره و پدرش فوت کرده

خواهرش مریضه و دوتا بچه داره و ازوقتی من عروس این خانواده شدم شوهرش رو ی طور باکلاس وخوبی نشان میده ولی باهم مشگل دارن طوری که تمام کاراشو باید شوهر من انجام بده 

ماتازه پاگرفتیم بعدازورشکستگی و شوهرم خیلی سرکاره 

بخاطر فشار قسطا   فروش نرفتن‌جنساش  بحث مهاجرت   قیمت دلار هر روز واریکوسلش و بچه دارنشدن و.....همیشه استرس داره طوری که موهاش تو۳۷سالگی سفیده

بعدازون طرف مادرشوهرم برا هر بحثی ی کاری میکنه این عصبی بشه و داد وهوارکنه و حرص بخوره 

باراخر سراینکه میوه براش نخریده بود چشاشو عمل کرده بود  پشت سرهم زنگ زدکه نیاوردی و اینا  ی راه ۲۰ دقیقه ای رو دوبار خواست تصادف کنه ی بارم خواست کتک کاری بشه

همونجا جلو شوهرم اعتراض کردم که اینکارا میکنی بااین پسرت به خودت ضربه میخوره و این سکته میکنه و....

امروز باز اینکاروکرد و شوهرم باعصبانیت شدید گوشی رو روش قطع ‌رد 

باهاش حرف زدم که مادره و نگران و ..... گفتم باهاش حرف بزن از دلش درار ولی شرایط خودتو ی بار دیگه توضیح بده 

انجام داد    ولی میخوام امروز بهش زنگ بزنم و بگم کم بخاطر مشکلات بزرگ‌و کوچیک به این فشار وارد کن نظر شما چیه

شوهرم میگه نکن ناراحت میشه  ولی ایشان و دخترش بخاطر مشکلاتی که واقعا مشکل هستن گاهی و گاهی ام کوچیک دارن بهش اسیب میزنن  

اخطار برای کبری ۱۱ 👺👺👺

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

عه نه اون هشدار بود 😂😂😂🐎🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخطار برای کبری ۱۱ 👺👺👺

وای خدا نکشتت میخواستم همین الان بزنم😂😂😂👍👍

من یک enfp هستم. تمام رویا میتوانند محقق شوند اگر ما شجاعت دنبال کردن ان ها را داشته باشیم  

لایک لطفا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به نظرم شما دخالت نكن سوهرت خودش زيون داره با مادرش حرف بزنه بهتره اگه شما حرف بزني تو ادم بده ميشي ...

اخه این فقط داد میزنه و رگای سرش بیرون میزنه   اخرش مصیبت مال من میشه

شما کاریت نباشه حرفای شمااسترسش رو بیشترمیکنه مطمئن باش شوهرت خودش به موقع جوابشومیده

نمیده فقط غصه میخوره بخدا قبول دارم که شاید مادرش ناراحت بشه و بهش زنگ بزنه

من شوهرم قلبش ناراحته ....مادرشم کرم ریز...بارآخرتلفنی اخطاردادم ایندفعه پسرتواذیت کنی زنگ میزنم مادربزرگ وعمش بیان سراغت.....ترسیده نشسته سرجاش...مادرنیستن که...عفریته ان...

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

مادرشوهر منم اینطوره 

نصف شب تلوزیونشون سوخته بود ساعت 11 صبح زنگ زده اول فقط جیغ میکشید بعد با گریه گفت ترسیدم تلوزیون نصف شب سوخته 

حالا تنها هم نبوده تو خونه دیشب چند ساعتم گذشته از ماجرا مثلا میخواد هیجانش رو زیاد کنه 

من چیزی نگفتم به نظرم شوهرت خودش باید به مادرش بگه شما عروس هستید حرف بزنی.فردا میگن دایه دلسوز تر از مادرشدی