2777
2789
عنوان

از بچه دار شدن خیلی میترسممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بچه دار شدن سخت شده. با فکرهای الکی 8 سال از عمرت رو هدر نده. حالا تا اقدام کنی و بشه چند سال همینطوری میگذره... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اگه بتونی با برنامه ریزی بری جلو هیچ اتفاقی نمیفته

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
آره خب ولی نگرانم همسرم خیلی استقبال نکنه شما همسرتون چی گف ؟

من همون شب خواستگاری بهش گفتم بچه نمیخوام 

اون دوست داشت ولی قبول کرد مقاومت نکرد 

خودشم میدونه من نمیتونم مادر خوبی باشم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

برمیگشتم گذشته بچه دلر نمیشدم

تو رابطمون مشکلی ایجاد نکرد

ولی به قول فرهاد آییش میشه آزادی جوونی رو به تنهایی پیری تاخت زد

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
اسی بچه دار شدن سخت شده. با فکرهای الکی 8 سال از عمرت رو هدر نده. حالا تا اقدام کنی و بشه چند سال هم ...

نه واقعااا اصلا دلم نمیخواااد الان بچه دار شم و حداقلششش باید ۵ سال طول بکشه 

رابطه منو همسرم عاشقانه بود بعد پسرمون خیلی بهتر و عاشقانه تر شده همسرم یه پدر عالی و شوهر فوق‌العاده هست همه چی بستگی به خودت و شوهرت داره بچه مانع عشق زن و شوهر نیست 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
نه واقعااا اصلا دلم نمیخواااد الان بچه دار شم و حداقلششش باید ۵ سال طول بکشه 

صاحب اختیاری عزیزم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
برمیگشتم گذشته بچه دلر نمیشدم تو رابطمون مشکلی ایجاد نکرد ولی به قول فرهاد آییش میشه آزادی جوونی ر ...

واای آره 

همش اولش به لذت بچه گیاش و بانمکی های بچه فک میکنم ولی بعدش که به بزرگ شدن و دنگ و فنگ سن بلوغ و عادت ماهیانه دختر و سرکش شدن پسر فک میکنم خصوصا مسئله ازدواجشون خیلی میترسم احساس میکنم نمیتونم مادر خوبی شم نگرانم ناخواسته حامله شم

بچه به دنیا آوردن سخته 

من خودم توی یه کشور دیگم. کرونا هست و هزار سختی دیگه اما خب صبوری میکنم یکم 

اگه ازدواجتون عاشقانه باشه رابطه تون خوب میمونه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه