2777
2789
عنوان

از بچه دار شدن خیلی میترسممممممم

283 بازدید | 27 پست

نمیدونم چیکار کنم

کسی که بچه میاره به مراتب رابطش با همسرش کمرنگ تر میشه

هم اصلا دلم بچه نمیخواد

هم دلم خیلی میخواد یه دختر کوچولو داشته باشم🥺

ولی نگران رابطمون بعد بچم

خانومایی که بعد بچه دارشدن هم رابطه تون عاشقانه مونده میشه کمک کنین !

خودم میخوام حداقل هف هش سال دیگه بیارم که رابطم با همسر جوری وابسته باشع که بچه هم نتونه جداش کنه

من ۲تا پسر دارم

روابطمونم شکر بهتر شده که بد نشده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

کلا بنظرم مسئولیت  بزرگیه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیرتر بیار عزیزم چون چه بخوای چه نخوای بعد بچه زندگی و روابطتون مثل سابق نمیشه مگر با صبر و تحمل و از خودگذشتگی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

همه چی به شوهرت برمیگرده همین 

یه زن میتونه اگ 10 تا هم بچه داشته باشه بازم همه چی رو مدیریت کنه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

عزیزم اینو به عنوان مادر سه تا وروجک میگم بچه ها واقعا رابطه ی محبت بین والدین رو بیشتر میکنن. اگه رابطه ای مشکل داشته باشه بچه نمیتونه اصلاحش کنه ولی یه رابطه ی خوب با وجود بچه های خوب هزار بار عاشقانه تر میشه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد