شیدا۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 273 عنوان جواب ادمایی که رک و بیشعورن چیه؟ 91 بازدید | 6 پست خواهر شوهرم تو ویلای ما خارج از شهر سر ظرف شستن بهم گفت این بیشعورا خونه باباهاشون مثل سگ کار میکنن اینجا میان میشینن.در صورتی که توی یک روز اونجا بودن ظرفای صبحانه رو هم من شسته بودم 1400/05/23 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامکده عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1662 اگر امکانش هست باهاشون هم کلام نشو،همین! روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
وروجک۲۲ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 خواهرشوهرتوباخواهرشوهرمن نسبتی نداره احیانا😐😂 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
ttaaaarraaaa عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 261 عزیزم این آدم رک نیست همون بیشعورهآدم رک در جواب دادن به سوالات با نهایت صداقت حرف میزنهلهش اهمیتی نده و اجازه ندا ذهنتو بهم بریزه.این آدم به جز وقیح و گستاخ هیچ لقب دیگه ای نمیگیره. تاسف برانگیزه .انگار برده آوردن😥 غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است