2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

173 بازدید | 15 پست

سلام دوستان منو خواهرشوهرم با هم این چندماهی ک ازدواج کردم خوب بودیم اما یه بار ک با شوهرم دعوام شد از فرداش خواهر شوهرم باهام بد شد رفتیم خونشون محل نذاشت اما بعدش زنگ زد ب شوهرم و گفت تنها بیاد و شوهرمم رفت اونجا و باهم کلی گفتن و خندیدن،منم ب شوهرم گفتم زنگ بزن بگوچرا بازنم بدرفتاری کردی شوهرمم زنگ زد خواهرشوهرم گفت مهم نیست وقطع کرد،بعدش شوهرم گف خواهرم میدونه من ازین اخلاقاندارم و میدونه تو ازم خواستی،الان هرروز باشوهرم بخاطر خواهرش دعوا داریم وهمش خواهرشو ب من ترجیح میده،مردم دیگه ازگریه شما بگین چیکار کنم،زنگ بزنم خواهرشوهرم هرچی از دهنم درمیادبهش بگم و بگم چرا اتیش بیار زندگی من شدی یا براش هدیه بگیرم برم خونش و از دلش دربیارم وبهش بگم کاراش اشتباه بوده؟دارم دیوونه میشم دیگ

چ خواهر شوهر فتنه ای بیخیالش باش توهم بهش محل نده سعی کن رو روابطت با شوهرت کار کنی 

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

خانوما توروخدا برای سلامتی همه مریضا و شوهرم این دعاهاروبخونین کرونا داره ریه ش درگیره کسی نیس بهش برسه تنهاست وضع مالیمونم خیلی بده توروخدا دعاکنید حالش خوب شه انشاالله حاجت رواشین اجرتون باخدا

بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257

میشه واسه سلامتی عزیزانم وشفای نی نیم صلوات بفرستین😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من کلا بیخیال ..چرا بخاطر یکی دیگه با شوهرت درگیر میشی خب؟ شوهرت چیکار کنه بنده خدا؟ رابطتتو با شوهرت اوکی کن همین هرجاهم خواهرشوهرتو دیدی سلام علیک و تمام....

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

محل نذاشت که نذاشت،چرا اینقدر مسئله رو مهم کردی، باید اهمیت نمیدادی، هر چی بیشتر پیله کنی بدتره خودتو از چشم می ندازی ،

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

هیچکدوم با سیاست شوهرتو جذب کن وقت نکنه برع پیش خواهرش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

زنگ نزن که اتیش میندازی تو زندگیت. 

فعلا کاری نداشته باش با سیاست برخورد کن شوهرت الان میگه اجی من خوبه خوبم بود حتما مشکل از زنمه. 

بخاطر شوهرت با خداهرش خوب باش اصلا و ابدا همسرت را درگیر مسئله که بینتونه نکن. 

باهمسرت برو خونش و خوب برخورد کن بگو یخند. 

❤️

سلام ن هدیه نگیر تو با شوهرت دعوات شده ب اون چه مربوطه مگه زن و شوهرا دعوا نمیگیرن! البته اگه دعواتون سر خاتواده شوهرت نبوده!بعدشم کار ب ترجیح و ناترجیح نداشته باش بذا شوهرت بیاد و بره وقتی میره اونجا هم زنگش نزن که فکر کنن میدونی اونجاست و بدت میا بزا بدونن میدونی اونجاست و بدت نمیا

بی تفاوت باش

حالا چه خواهر شوهر چه خاله شوهر همه نباید دوستت داشته باشن یک موقع اصلا طرف روز خوبی نداشته یا پریود هست اعصاب خودش هم نداره. چه مهمه واسه شما.

اومد جلو و صمیمی بود خوب رفتار کن نیومد هم مهم نیست نادیده بگیر. مشکلی داشته باشه موظفه مطرح کنه تا حل کنین.

نه قهر کن نه آنقدر زندگیت رو بابت نفر سوم متشنج کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

وای چقدر بی سیاستی دختر

محل سگم بهش نده اصلا آدم حسابش نکن

براش کادو بخری یا چی؟؟؟ واقعا که

به اون چه ربطی داره که تو با شوهرت دعوات شده به تو بی احترامی کنه

اصلا نباید به شوهرت میگفتی که بهش زنگ بزنه

حالا اون فکر میکنه چه پخی هست که انقدر فکر تو رو مشغول کرده

جلوی شوهرت هم اصلا اسمشو نیار 

مزدا اینطوری هستن در مورد خانوادشون حرف بزنی اونا رو به تو ترجیح میدن و تحقیرت میکنن

شوهرت هم در موردش حرف زد خودتو بزن به نشنیدن

فقط موندم چرا شوهرت مسائل خصوصی منزلشون رو خبر رسانی میکنه این ور و اونور

این تنها مبحثی هست که میتونی بابتش یقه شوهرت رو بگیری. 

وگرنه شوهرت مسئول رفتار خواهر یا مادرش نیست. شما خودت زبون داری و خودت باید از خودت دفاع کنی اگر از چیزی ناراحتی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد