2777
2789
انشالله یا امام حسین خودش کمکم کنه😔

خدا هر موقع صلاح بدونه میده عزیزم 

درکت میکنم 

من بچه هفت ماهم مرد توشکمم الان بعد چند وقت باردارم

خیلی حال روحیم بده حتی الان ک باردارم همش ترس دارم

فقط بگو خدایا هر موقع صلاح دونستی بهم بده

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هر موقع صلاح بدونه میده عزیزم  درکت میکنم  من بچه هفت ماهم مرد توشکمم الان بعد چند و ...

انشالله سالم بیاد بغلت 

های سخته من جایی زندگی میکنم روز دوم عروسی ازم بچه میخوان تحت فشارم میترسم هیچ وقت نشه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
انشالله سالم بیاد بغلت  های سخته من جایی زندگی میکنم روز دوم عروسی ازم بچه میخوان تحت فشارم می ...

با دل شکستم دعات میکنم میفهمم خیلی سخته

😔

پیش ماهم تا یکی عروسی می‌کنه انتظار دارن همون روز حامله بشه منم ازاین کارا حرسم میگیره

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
با دل شکستم دعات میکنم میفهمم خیلی سخته 😔 پیش ماهم تا یکی عروسی می‌کنه انتظار دارن همون روز حامله ...

😔ممنونم ازت 

خیلی سخته من میرم روضه دعات میکنم بچتو سالم بغل بگیری

😔ممنونم ازت  خیلی سخته من میرم روضه دعات میکنم بچتو سالم بغل بگیری

ی دنیا ممنون مهربونم🙏🌹🌹🌹😔

من بوشهرم نمیتونم جایی‌برم😔الانم‌ک تعطیلیه‌ دکتر‌منم گفته بود روز سه پریود بیا منم ۲۸ پریود میشم خد ...

منم بوشهر. رفتم پیش دکتر رحمانی... برو حتما.. من تازه باردار شدم

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

منم بوشهر. رفتم پیش دکتر رحمانی... برو حتما.. من تازه باردار شدم

کجاست دکتر رحمانی؟ من شهرستانم فعلا نمیتونم بیام بوشهر دکتر مجبورم همین شهر خودمون برم

مشکلتون چی بود

کجاست دکتر رحمانی؟ من شهرستانم فعلا نمیتونم بیام بوشهر دکتر مجبورم همین شهر خودمون برم مشکلتون چی ب ...

خواهش میکنم پولت رو خرج دکترای تو شهرستان نکن... 

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

خواهش میکنم پولت رو خرج دکترای تو شهرستان نکن... 

خورموج

اره کاش میشد میومدم بوشهر بخدا اینقد درگیر کار و زندگی هستیم شوهرم بیکار نی بریم بوشهر خودمم سنم کمه گواهینامه ندارم وگرنه میرفتم